Elektronik HS 80 Wireless 4299 TL

HS80 kaliteli bir kulaklık, mikrofonu ise rakipsiz. Ben belli bir süre kullandım. Ama ses kalitesi, ses kasma, sahne genişliği ve ses çözünürlüğü yani sesleri ayırabilmeniz açısınsan başarılı değil. O kalitede sürücüleri olmadığından yüksek ihtimal.

Düz BlackShark V2 ses çözünürlüğü ve sahnesi, sesleri ayırt edebilme kesinlikle daha başarılı HS80'den. Wireless olan model için hiç ses kalitesinden bahsetmiyorum. Ben USB olan modeli kullandım. Arctis Nova en tepe modeli bile Wireless olan, sağlam bir ses kartı+DAC ünitesinden gelen sağlam bir Hi-Fi headset kalitesinin yanından geçmiyor.

HS80 mikrofon için alınacaksa alınabilir. Onun dışında ses kalitesi için alınmaz.

HS80 kaliteli bir kulaklık, mikrofonu ise rakipsiz. Ben belli bir süre kullandım. Ama ses kalitesi, ses kasma, sahne genişliği ve ses çözünürlüğü yani sesleri ayırabilmeniz açısınsan başarılı değil. O kalitede sürücüleri olmadığından yüksek ihtimal.

Düz BlackShark V2 ses çözünürlüğü ve sahnesi, sesleri ayırt edebilme kesinlikle daha başarılı HS80'den. Wireless olan model için hiç ses kalitesinden bahsetmiyorum. Ben USB olan modeli kullandım. Arctis Nova en tepe modeli bile Wireless olan, sağlam bir ses kartı+DAC ünitesinden gelen sağlam bir Hi-Fi headset kalitesinin yanından geçmiyor.

HS80 mikrofon için alınacaksa alınabilir. Onun dışında ses kalitesi için alınmaz.
2. Paragraftaki, blackshark ve nova pro için yaptığınız yorumu tam anlamadım. Biraz daha açıklayabilir misiniz?

Razer'ın menteşesı kopuyor . Bu kulaklığı önermenin hiçbir anlamı yok 7000 tlye en son verilicek kulaklık. Birisi 4000 tl kulaklık öbürü ise 7000, arada neredeyse 2 kat fiyat farkı var, açıkcası 3000 tlye değicek hiçbirşey yok v2 pro 2023'te

2. Paragraftaki, blackshark ve nova pro için yaptığınız yorumu tam anlamadım. Biraz daha açıklayabilir misiniz?
Diyorki Nova pro denilen top tier zengin seviye bir kulaklık alsan bile ses kalitesi dac+üst düzey stüdyo kulaklığına yakın olamayicaktir, doğruda zaten.

Son düzenleme:
Genel olarak şunu anladım, Bluetooth kulaklık almanın hiçbir mantığı yok. Rahat olsun diye daha teknolojisi oturmamış, alt seviye ürüne sırf kablosuz diye yüksek fiyat vermeye gerek yok.

Şu an zaten üst seviye kulak içi Bluetooth kulaklık kullanıyorum, aynı anda hem telefon hem PC'ye bağlanabiliyor. Yanına da kablolu 4 5K ya kulaklık almak çok daha mantıklı. Video izlerken kablosuz kulak içi işimi görüyor.

Yardımcı olan, tavsiyede bulunan, tecrübelerini paylaşan herkese teşekkürler.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı