SleenzyY Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 709 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #1 HS35 kulaklık kullanıyorum. Kafamda sanki bir göçüklük var gibi. Başka kullanan arkadaşlar bakabilir mi veya bilenler söyleyebilir mi? Korkuyorum şu an biraz.
HS35 kulaklık kullanıyorum. Kafamda sanki bir göçüklük var gibi. Başka kullanan arkadaşlar bakabilir mi veya bilenler söyleyebilir mi? Korkuyorum şu an biraz.
P plns Hectopat Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 49 25 Mayıs 2021 #2 kulaklık taktığın için kafatası şekil değiştirmez, belki önceden var olan bir şekil bozukluğunu yeni fark ediyorsundur.
kulaklık taktığın için kafatası şekil değiştirmez, belki önceden var olan bir şekil bozukluğunu yeni fark ediyorsundur.
SleenzyY Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 709 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #3 plns dedi: kulaklık taktığın için kafatası şekil değiştirmez, belki önceden var olan bir şekil bozukluğunu yeni fark ediyorsundur. Genişletmek için tıkla... Olabilir, korkuyorum baya şuan.
plns dedi: kulaklık taktığın için kafatası şekil değiştirmez, belki önceden var olan bir şekil bozukluğunu yeni fark ediyorsundur. Genişletmek için tıkla... Olabilir, korkuyorum baya şuan.
D Darwen Centipat Katılım 17 Ocak 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #4 Konuyu biraz hortlaıyorum ama kafatasını eritiyor kanka dikkat et
sputnik_67 Hectopat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 623 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #5 Kulaklık ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Kulak üstü kulaklık kullananların coğunda vardır herhalde bu göçüklük.
Kulaklık ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Kulak üstü kulaklık kullananların coğunda vardır herhalde bu göçüklük.