"Realtek Audio Control", Realtek Audio Codec ile en iyi ses deneyimini sağlar. Bu Uygulamada ses aygıtı efektlerini ve tüm ses aygıtı ayarlarını yapabilirsiniz.
www.microsoft.com
Önceki konunuzda sormuştum. Farklı bir cihaza bağlayıp denediniz mi?
"Realtek Audio Control", Realtek Audio Codec ile en iyi ses deneyimini sağlar. Bu Uygulamada ses aygıtı efektlerini ve tüm ses aygıtı ayarlarını yapabilirsiniz.
www.microsoft.com
Önceki konunuzda sormuştum. Farklı bir cihaza bağlayıp denediniz mi?
Evet denedim telefona baglayarak ses geliyor ama telefonda mikrofin calisiyor mu diye denemedim ve kuzenimin tek ja girisli laptopunda da denedim ama mikrofin hiçbir sekilde gozukmuyor, calismiyordu. Ama laptop oldugu için daha dogrusu iki tane ayri jak girisi olmadigi için calismamasi normal yani. Kulak içi kulakliklarda zaten direkt mikrofonunda calistigini biliyorum ama.
Gerçektende çalışıyormuş. Telefonda denedim ama arkadaşlarım mikrofonun kalitesini beğenmedikleirni söylediler bilgisayara geçtiğimde ise daha iyi bir ses kalitesi verdi açıkçası Discord'da. Fakat, jak çoğaltıcısında bir sorun var. 3, 5mmlik jakı jak çoğaltıcısına takıp bıraktıktan sonra hiçbir şekilde ne sesimi alıyor ne de ses veriyor ve rahatsız edici sesler çıkartıyor. Ne yapabilirim?
Tamam, siyah modelini almışsanız kutudan bir dönüştürücü çıkıyor olması lazım. Kulaklığın tek jakını o dönüştürücüye takıp dönüştürücüden çıkan jakları da kasadaki doğru hoparlör ve mikrofon girişlerine taktığından emin misiniz?
Sadece siyah modelinden mi dönüştürücü çıkıyor? Bende sipariş vermeyi düşünüyorum bu kulaklıktan masaüstü bilgisayarım için dönüştürücü lazım olacak galiba sadece siyahtan çıkıyorsa onu tercih edeyim.
Sadece siyah modelinden mi dönüştürücü çıkıyor? Bende sipariş vermeyi düşünüyorum bu kulaklıktan masaüstü bilgisayarım için dönüştürücü lazım olacak galiba sadece siyahtan çıkıyorsa onu tercih edeyim.