HS35 vs MSI GH30 V2

HS35 padleri kumaş yapıda, diğeri deri kullanmış.
HS35 ses kontol tekerleği ve mikrofon kapama tuşu kulaklık üzerinde, diğerinin kablo üzerinde.
HS35 katlanmıyor, diğeri katlanabiliyor.
HS35 sürücüleri 50mm, diğeri 40mm.
İkisinin de mikrofonları çıkarılabiliyor.
İkisi de ayırıcı Y kablo ile geliyor. (HS35'te sadece siyah modelde ayırıcı Y kablo var.)
HS35 kablosu plastik yapıda, diğeri örgü yapıda.

İncelediğim kadarıyla farkları bu şekilde. Ben zamanında deri kaplama kulaklık kullandım ve bir süre sonra o deriler parça parça dökülüp mahvoldu. Kulaklığı her kullandığımda üzerimde siyah deri parçaları dökülmesi çok kötüydü. Bu yüzden şu anda kumaş yapıda olduğu için HS35 kullanıyorum. Ayrıca kablosu da kendisi de çok hafif. Ses kontrolcüsü ve mikrofon açma kapama düğmesi kulaklığın üzerinde olduğu için kablosu daha da hafifliyor ve sağa sola çarpma derdi olmuyor. Önceki kulaklığımda kablodaki ses kontrolcüsü masaya çarpıyordu, takılıyordu ve kabloyu ağırlaştırıyordu.

Son düzenleme:
Ben de HS35 öneririm, bütçeni 30 TL daha aşarak Cloud Stinger Core da alabilirsin.
Hocam o 600 küsür Lira gözüküyor ama?
Bu çok iyi oldu ya, sence ne kadar düşer hemen kapmak istiyorum da?
Şimdi fark ettim uyanıklar gitmiş 400 küsür fiyatı olan modele indirim uygulayacaklarmış.
Ben de HS35 öneririm, bütçeni 30 TL daha aşarak Cloud Stinger Core da alabilirsin.
Ayrıca siyah ve yeşil modelinin arasında neden o kadar fazla fiyat farkı var? HS35 için.

Allah kahretsin kredi kartı doğrulama kodum gelmiyor!
Düz Stinger modeli 600 TL, Stinger “Core” olan modeli 420 TL’ye satılıyor.
HS35 Siyah modelini aldım 300 TL'ye sizce bu fiyata daha iyi bir seçenek var mı? Ayrıca özellikle CSGO ve Youtube için ideal bir model mi?

Arkadaşlar hangisi daha mantıklı? Aslında hiçbirini almayacaktım ama kulaklığım yok ve CS:GO tarzı oyunları oynayamıyorum. Maksimum 370 TL bütçem var, teşekkürler.
Şu an HS35 299 TL, ses kalitesi ve malzeme kalitesi ne kadar kötü olsa da alınabilir.
HS35 cidden çok giriş seviye, zamanla malzemesi gıcırtı yapan önermediğim bir kulaklık.
Kumaş ped istemiyorsanız hiçbir albenisi yok, inanmayabilirsiniz ama bu çok daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…