HS45 vs HS35 vs HS50

Edwin1925

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar.
Kulaklık almak istiyorum. Oyun için (R6-CS). Birkaç kulaklık baktım işte Corsair jamesdonkey HyperX falan. Fiyat 350 400TL olsa iyi.
Sizce jamesdonkey alınır mı iyi deniyor ama... Corsair'dan da birkaç şey baktım. 7.1 olacaksa gerçek olursa iyi olur sanal için kötü diyorlar. Gerçekleri de biraz tuzlu galiba :D.

HS45 alınır mı yoksa HS35 veya HS50 daha mı iyi olur?

HyperX'den Stinger Core var ama 7.1'i ve mikrofonu çok kötü diyorlar.
James Donkey 712 var 7.1.
Rampage styles siyah 7.1.
Razer'da olabilir uygunsa tabii :D.
Yukarıdakiler hakkında ne düşünüyorsunuz sizce bulardan biri alınır mı?

Mikrofonu da iyi olsun istiyorum. Saçma sapan a4tech in bir mikrofonunu kullanıyorum...

Merhabalar.
Kulaklık almak istiyorum. Oyun için (R6-CS). Birkaç kulaklık baktım işte Corsair jamesdonkey HyperX falan. Fiyat 350 400TL olsa iyi.
Sizce jamesdonkey alınır mı iyi deniyor ama... Corsair'dan da birkaç şey baktım. 7.1 olacaksa gerçek olursa iyi olur sanal için kötü diyorlar. Gerçekleri de biraz tuzlu galiba :D.

HS45 alınır mı yoksa HS35 veya HS50 daha mı iyi olur?

HyperX'den Stinger Core var ama 7.1'i ve mikrofonu çok kötü diyorlar.
James Donkey 712 var 7.1.
Rampage styles siyah 7.1.
Razer'da olabilir uygunsa tabii :D.
Yukarıdakiler hakkında ne düşünüyorsunuz sizce bulardan biri alınır mı?

Mikrofonu da iyi olsun istiyorum. Saçma sapan a4tech in bir mikrofonunu kullanıyorum...
HS50>HS45>HS35

Rampage RM-K50 Select veya Rampage RM-K66 Typhoon güzel gibi paradan da kâr ederim. Umarım kaliteli olur. Bir Cloud Alpha çok
isterdim tabii ki :)

Güzel kulaklıkmış. Kendine çekiyor insanı... Mouseunu bile düşünebilirim. Sanırım herhangi bir program kurulmuyor. Kaliteli olsun yeter. Sıkıldım telefon kulaklığından...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı