HS50 PRO vs. G432

Bütçe
400-600
Katılım
18 Şubat 2021
Mesajlar
133
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hangisini almalıyım veya başka önerebileceğiniz 500-600 TL bandında kulaklık var mı? Bütçeyi aşamam.
HS 50 Pro'yu Hepsiburada'da 428'e buldum. Sizce nasıldır? Biraz ucuz geldi bana. Ayrıca yeşil ve mavi olanları da PC'ye uyumlu mu kullanan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Peki bu kulaklık hakkında ne düşünüyorsunuz bu sanki daha iyi gibi duruyor.

49.26US $ 40% OFF|Mpow hava 2.4G kablosuz oyun kulaklığı için PS5/PS4/PC bilgisayar kulaklık Mic ile gürültü iptal USB verici PC Gamer|Headphone/Headset| - AliExpress bunun üstüne marka basılmışı. İyi bir kulaklık olduğunu düşünüyorum ama yine HS50 Pro bir tık daha iyi gibi. :)
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı