Peki efendim, HS60 fiyatına bu kulaklıktan daha iyi bir kulaklık var mıdır?HS60 Pro daha iyi olur, pedleri bir tık daha iyi ve ses kartı var.
Blackshark V2 X var ancak özel yazılımı olan THX’i kullanmak için ayrı para ödemeniz gerekiyor.Peki efendim, HS60 fiyatına bu kulaklıktan daha iyi bir kulaklık var mıdır?
HS60 Pro daha iyi olur, pedleri bir tık daha iyi ve ses kartı var.
Evet bu şekilde ama sanal 7.1 çok fazla işe yarayan bir özellik değil.Şu an aralarında 100TL fark var bu farka değer mi tek + gördüğüm kadarıyla 60Pro da bir ses kartı ve bunun getirdiği 7.1 var?
Bunun için konu açsam mı buradan yazsam mı bilemedim , 2016 model bir leptop kullanıyorum anakartımı biliyorum ama hs50proyu besler mi beslemez mi bilemedim bunu besleyip beslemediğini nasıl anlayacağız ya hs60 proda ses kartı olduğundan böyle şeylerle uğraşmama gerek kalmayacak hs50pro alıpta çamur gibi ses almak istemiyorum anakart yüzünden.Evet bu şekilde ama sanal 7.1 çok fazla işe yarayan bir özellik değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.