HS50 vs CLOUD STİNGER

HAMEL

Megapat
Daha fazla  
HS50 ile HYPERX CLOUD STİNGER arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Kulaklığı daha çok FPS oyununda kullanacağım ve dışarıya fazla ses vermesini istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Corsair HS serisi çok muazzam bir seri. Çok konforlu ve ses kalitesi iyi. Fakat mikrofonunu bir test edin derim memnun kalmayabilirsiniz.

Ses kalite farkından daha çok malzeme kalitesi, kulağa uyum sağlaması, mikrofonun çıkıp çıkmıyor oluşu, kulaklığı boynunuza astığınızda dönüyor olup olmaması veya oyun dışında mesela dışarıda kullanıp kullanılmayacak gibi konfor ve kişiye özel ergonomi konularında farklara bakıp kararınızı verirseniz muhtemelen daha iyi olacaktır.

Birde onboard ses kartı ile kullanılacak ise yeterli gelip gelmeyeceği de önemli olabilir. Mikrofon testlerine bakınca bazen değişken sonuçlar görebiliyorum.
Şurada detaylı incelenmiş gibi görünüyor. Ben Hs50 diyorum fiyatı da çok daha uygun kıyaslananlara göre.

Fiyat olarak pek bir farkları yokmuş. Hs50 şu an en ucuz 292 lira, Stinger ise 322 lira.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…