1card1
Hectopat
- Makaleler
- 1
Harici ses kartları oldugu için ikisinden birini almayı düsünüyorum, hangisini almalıyım?
www.trendyol.com
Uzun süre kullanacağım, tasarımı falan güzel şekil olsun istiyorum o yönden Cloud 2 daha iyi.
Ama fiyat farkı aşırı fazla, ve Cloud2'de ses %70'i geçince dip ses oluyormuş, ayrıca 7.1 gerekli mi gereksiz mi belli değil yalan galiba 7.1 özelliği.
Şu HS60 olanı satan satıcının bozuk yollayıp iade almama ihtimali var değerlendirmelere göre.
Siz ne düşünüyorsunuz hangisini almalıyım?
HyperX Cloud II Gaming Kulaklık KHX-HSCP-RD Kırmızı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
HyperX Cloud II Gaming Kulaklık KHX-HSCP-RD Kırmızı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Corsair Sarı Siyah Hs60 Pro Surround 7.1 Harici Ses Kartlı Oyuncu Kulaklığı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Corsair Sarı Siyah Hs60 Pro Surround 7.1 Harici Ses Kartlı Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Uzun süre kullanacağım, tasarımı falan güzel şekil olsun istiyorum o yönden Cloud 2 daha iyi.
Ama fiyat farkı aşırı fazla, ve Cloud2'de ses %70'i geçince dip ses oluyormuş, ayrıca 7.1 gerekli mi gereksiz mi belli değil yalan galiba 7.1 özelliği.
Şu HS60 olanı satan satıcının bozuk yollayıp iade almama ihtimali var değerlendirmelere göre.
Siz ne düşünüyorsunuz hangisini almalıyım?
Son düzenleyen: Moderatör: