M Mstfrdfgl Centipat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #1 Razer Blackshark V2 X, indirimli HS60 Pro, G432, G332, HS50Pro, indirimli Void Elite. Seçeneklerim bunlar ama başka tavsiyelere açığım hangisini almalıyım?
Razer Blackshark V2 X, indirimli HS60 Pro, G432, G332, HS50Pro, indirimli Void Elite. Seçeneklerim bunlar ama başka tavsiyelere açığım hangisini almalıyım?
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 5 Şubat 2021 #2 Void Elite ve Blackshark arasında yoğunlaşın, diğerlerini eleyin. İkisi arasından ise Void Elite'in daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Void Elite ve Blackshark arasında yoğunlaşın, diğerlerini eleyin. İkisi arasından ise Void Elite'in daha iyi olduğunu düşünüyorum.
M Mstfrdfgl Centipat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #3 Ali Pınar dedi: Void Elite ve Blackshark arasında yoğunlaşın, diğerlerini eleyin. İkisi arasından ise Void Elite'in daha iyi olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... İndirim beklemeye başlayayım o zaman teşekkür ederim.
Ali Pınar dedi: Void Elite ve Blackshark arasında yoğunlaşın, diğerlerini eleyin. İkisi arasından ise Void Elite'in daha iyi olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... İndirim beklemeye başlayayım o zaman teşekkür ederim.