İnceleme HS65 kullanıcı deneyimlerim

Kulaklığı hala kullanmaktayım. Dip sese alışmış olabilirim, fark etmiyorum. Padlerinde uzun süreli kullanımda şekil bozukluğu oluştu. Çok kaliteli değil padleri. Bozulan bir yeri yok sadece baş kısmının sert plastik kısmının kenar bölgeleri kırıldı. Aşağıya ekledim görselini. Düşürmedim kafama tak çıkar yaparken oldu. İki tarafta da mevcut. Bir kere Corsair değişim yaptım, yurt dışından yeni ürün geldi. Ama ilk kendim gönderdim onlar yenisini yolladı. 2. kez olduğunda Türkiye ile ürün gönderim sorunu yaşandığından yardımcı olamıyoruz. Farklı bir ülkeden gönderim yaparsanız yardımcı olabiliriz dediler...

Dosya Ekleri

• technopat.jpg
    280,6 KB · Görüntüleme: 46
Aynen maalesef artik ürün gonderimi yapmiyorlar Türkiye'ye.. padleri falan yipransa gondermezler diye dusunuyorum aslinda bu HS65 zaten yerli distrubitor degistirdi onceden HS50 Pro vardi kablosunu kedim koptu 1230 TL isteyip HS65 ile degistirdiler
Corsair kendisi artik gonderim yapmiyor.

Corsair'ın bu konuda bir düzenleme yapması lazım. Türkiye de distribütörlerin tavırları nasıl bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…