HS80 kulaklık alınır mı?

anglix

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar,

Corsair HS80 modelini yayın ve oyun için almayı düşünüyorum. Ses kalitesi ve mikrofon performansı nasıl, uzun vadede memnun.

Kalınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mikrofonu çok çok iyi ama ses kalitesi muadillerine göre bir tık geride. Mesela FPS oyunlarında sesin nereden geldiği tam anlaşılmayabiliyor. Üstüne 1K ekleyip SS Arctis Nova 5 Wireless alabilirsiniz. Mikrofonu HS80 kadar güzel değil (kötü değil sadece HS80'den geride) ama FPS oyunlarında HS80'den daha iyi.

Pad yapışkan problemi sorun olmayacaksa alınabilir.

HS80 gayet iyidir. Mikrofonu giriş seviye yayıncılık için yeterli. Ayrıyeten fikir istersen.

Şöyle bir kombo da yapılabilir. Kulaklık rahat değil onun dışı daha mantıklı olabilir.Anakartın iyiyse daha iyi ses performansı alırsın.Mikrofon olarak da daha iyi.

Pad yapışkan problemi sorun olmayacaksa alınabilir.
Onlan problemim yok

Fps oyunu bek oynamıyom daha doğrusu yeteneğim yok daha çok hikaye tarzı oyunlar oynuyom

Onu programlan haldebilirim

FPS oyunu bek oynamıyorum daha doğrusu yeteneğim yok daha çok hikaye tarzı oyunlar oynuyorum

O zaman HS80 yayıncılık için iyi bir seçenek olacaktır fakat bu bütçede bir stüdyo kulaklığı AAA oyunlar için daha güzel olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…