BİLGİSAYAMAZ Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 346 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #1 HS80 USB kulaklığım var. Bu kulaklık PS4 ile uyumlu gözükmüyor ama aparat vb. yardımıyla bir şekilde bağlayabilir miyim?
HS80 USB kulaklığım var. Bu kulaklık PS4 ile uyumlu gözükmüyor ama aparat vb. yardımıyla bir şekilde bağlayabilir miyim?
ibrahiimw Centipat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #2 USB portlarına taktığında kulaklığı algılamıyor mu?
BİLGİSAYAMAZ Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 346 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #3 ibrahiimw dedi: USB portlarına taktığında kulaklığı algılamıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, çalışmıyor.
ibrahiimw dedi: USB portlarına taktığında kulaklığı algılamıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, çalışmıyor.
ibrahiimw Centipat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #4 BİLGİSAYAMAZ dedi: Hayır, çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Eğer televizyona bağlıyorsanız veya bağladığınız monitörde usb portu varsa oraya takıp denermisiniz.
BİLGİSAYAMAZ dedi: Hayır, çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Eğer televizyona bağlıyorsanız veya bağladığınız monitörde usb portu varsa oraya takıp denermisiniz.
BİLGİSAYAMAZ Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 346 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #5 ibrahiimw dedi: Eğer televizyona bağlıyorsanız veya bağladığınız monitörde usb portu varsa oraya takıp denermisiniz. Genişletmek için tıkla... Şuan evde değilim eve eve geçince denerim, teşekkürler. ibrahiimw dedi: Eğer televizyona bağlıyorsanız veya bağladığınız monitörde usb portu varsa oraya takıp denermisiniz. Genişletmek için tıkla... Şuan evde değilim eve geçince denerim, teşekkürler.
ibrahiimw dedi: Eğer televizyona bağlıyorsanız veya bağladığınız monitörde usb portu varsa oraya takıp denermisiniz. Genişletmek için tıkla... Şuan evde değilim eve eve geçince denerim, teşekkürler. ibrahiimw dedi: Eğer televizyona bağlıyorsanız veya bağladığınız monitörde usb portu varsa oraya takıp denermisiniz. Genişletmek için tıkla... Şuan evde değilim eve geçince denerim, teşekkürler.