HS80 vs Cloud 3 vs Nova 5

ECO28

Decapat
Daha fazla  
Bütçe 5.5k 6K arası bütçem var bu 3 mouse arasında kaldım. FPS hikaye karışık oynuyorum hangisini önerirsiniz?

Cloud 3 kullanıyorum özellikle FPS oyunlarında çok başarılı. Bir sorunla da karşılaşmadım.

Ben de aynı sizin gibi bu 3 kulaklık arasında kaldım. Nova 5 almaya karar verdim. Hem Bluetooth özelliği olması hem yazılım desteği diğer iki kulaklıktan da iyi olması hem de konforlu olması sebebi ile seçtim. Cloud 3 aslında en yakın durduğum kulaklıktı ama deri ped kullandığı için terleme sorunu ile karşı karşıya kalma korkusu ile vazgeçtim. Eğer değerlendirirseniz Nova 7P şu an Amazon’da 6300 lira.

Şu an Nova5 kullanıyorsanız memnun musunuz deneyimlerinizi yazabilir misiniz bir de Nova 7P ile 7 arasında bir fark mı?

Şu an Nova5 kullanıyorsanız memnun musunuz deneyimlerinizi yazabilir misiniz bir de Nova 7P ile 7 arasında bir fark mı?

Daha almadım alacağım. Nova 7 ve 7P arasında araştırdığım kadarıyla 7P modelinin hem PC hem de PS5 ile uyumlu olması. Başka da bir farkı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…