Vorthionz Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 878 Çözümler 2 20 Aralık 2024 #1 Bir arkadaş kulaklık arıyor. Bu iki kulaklık arasında kalmış. Aranızda kullananlar varsa deneyimlerinizi ya da tavsiyelerinizi alabilirim. Ses kalitesi, mikrofon kalitesi rahat mı bağlantı problemleri oluyor mu bunları merak ettik
Bir arkadaş kulaklık arıyor. Bu iki kulaklık arasında kalmış. Aranızda kullananlar varsa deneyimlerinizi ya da tavsiyelerinizi alabilirim. Ses kalitesi, mikrofon kalitesi rahat mı bağlantı problemleri oluyor mu bunları merak ettik
ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.819 Çözümler 4 20 Aralık 2024 #2 Soru bile değil HS80 tabii ki fakat HS80 Wireless değil HS80 MAX alınmalı. 6000 pckolikte.
Vorthionz Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 878 Çözümler 2 20 Aralık 2024 #3 ahmttunc dedi: Soru bile değil HS80 tabii ki fakat HS80 Wireless değil HS80 Max alınmalı. 6000 PcKolik'te. Genişletmek için tıkla... Aslında HS80'in kablolusuna sahibim fakat Logitech'in nasıl oldugunu bilmiyorum onun hakkındada yorumlar duymak isterim.
ahmttunc dedi: Soru bile değil HS80 tabii ki fakat HS80 Wireless değil HS80 Max alınmalı. 6000 PcKolik'te. Genişletmek için tıkla... Aslında HS80'in kablolusuna sahibim fakat Logitech'in nasıl oldugunu bilmiyorum onun hakkındada yorumlar duymak isterim.
ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.819 Çözümler 4 20 Aralık 2024 #4 Vorthionz dedi: Aslında HS80'in kablolusuna sahibim fakat Logitech'in nasıl oldugunu bilmiyorum onun hakkındada yorumlar duymak isterim. Genişletmek için tıkla... Baya kötü her anlamda. HS80 kullanıyorsan ne kadar iyi olduğunu biliyorsundur. HS80 MAX alıp geçilmeli.
Vorthionz dedi: Aslında HS80'in kablolusuna sahibim fakat Logitech'in nasıl oldugunu bilmiyorum onun hakkındada yorumlar duymak isterim. Genişletmek için tıkla... Baya kötü her anlamda. HS80 kullanıyorsan ne kadar iyi olduğunu biliyorsundur. HS80 MAX alıp geçilmeli.
Edmond_Dantes Decipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 2.889 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #5 Karşılaştırma Bayern Münih vs Tavşanlı Linyitspor gibi olmuş hocam
Vorthionz Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 878 Çözümler 2 20 Aralık 2024 #6 ahmttunc dedi: Bayağı kötü her anlamda. HS80 kullanıyorsan ne kadar iyi olduğunu biliyorsundur. HS80 Max alıp geçilmeli. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam arkadaşa ileteyim peki bu bütçede başka rakip olabilecek kulaklık var mıdır?
ahmttunc dedi: Bayağı kötü her anlamda. HS80 kullanıyorsan ne kadar iyi olduğunu biliyorsundur. HS80 Max alıp geçilmeli. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam arkadaşa ileteyim peki bu bütçede başka rakip olabilecek kulaklık var mıdır?
ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.819 Çözümler 4 20 Aralık 2024 #7 Vorthionz dedi: Teşekkürler hocam arkadaşa ileteyim peki bu bütçede başka rakip olabilecek kulaklık var mıdır? Genişletmek için tıkla... Yoktur.
Vorthionz dedi: Teşekkürler hocam arkadaşa ileteyim peki bu bütçede başka rakip olabilecek kulaklık var mıdır? Genişletmek için tıkla... Yoktur.