Merhaba arkadaşlar, bugün Htb'da bir makine çözüyordum makinenin kullanıcısını bulup SSH bağlantısı yaptığım sırada ilk komutumdan sonra terminalim donuyor. Konuyu araştırdığımda bilgisayarın RAM'ini yetmediğini söylediler. Ayrıca Htb'ın klasik sorununun olduğundan bahseden de var. Pentestingde yeniyim sizce sorun neden kaynaklı? (16 GB DDR5 4800MHz çift kanal belleklere sahibim)
Örneğin burada SSH bağlantısı kurduktan hemen sonra PS -AUX ile tarama yaptıktan sonra burada dondum hiçbir şey yazılmıyor terminale şu an.
Hocam herhangi bir sikintisi yok önceden cözdügüm zamanlarda böyle bir şey yoktu. Htb dedigim ise HackTheBox isimli bir site hocam pentesting alaninda kendimi gelistirmek icin oradan makine alip sizmaya calisiyorum.
Hocam herhangi bir sikintisi yok önceden cözdügüm zamanlarda böyle bir şey yoktu. Htb dedigim ise HackTheBox isimli bir site hocam pentesting alaninda kendimi gelistirmek icin oradan makine alip sizmaya calisiyorum.
Beleş makine olur gibi. Yüksek ihtimal düşük bir sistem verdiler o instanceye. Ya da sizin internet sıkıntılı. Ya da HackTheBox'un sunucularına çok fazla istek var ve yanıt veremiyor. Ya da tam siz kullanırken o sunucuya erişim yasağı geldi. Sonuncusu zor bi ihtimal ama aklıma gelen ihtimaller bunlar.