HTC 10 mu, Samsung Galaxy S7 mi ?

bonbonie

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Yakın zamanda bir telefon alacağım ve HTC 10 ile Samsung Galaxy S7 arasında kaldım. Bu telefonlardan hangisini ve neden önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de performans olarak benzer telefonlar. Kamera tarafında da iki telefon gayet iyi. S7 biraz daha iyi. İki telefonunda tasarımı ve malzeme kalitesi çok iyi. S7'nin suya ve toza karşı dayanıklılık avantajı var. Ekran olarakta S7 bir adım önde Amoled ekran dolayısıyla. Stabilite konusunda ise HTC Sense arayüzü, Touchwiz arayüzüne göre stabilite konusunda bir adım önde. İki telefonu ayıran en önemli faktör ise fiyat. Fiyat olarak S7 daha cazip bir telefon. İki cihazda kullanıcısını üzmez. İki telefon arasından S7 almanı öneririm.

@BERWAR güzel bir açıklama yapmış üzerine de ben birkaç şey daha eklemek istiyorum. Eğer telefon ile çok müzik dinliyorsan HTC 10 çok güzel bir seçim olur, gerek kulaklıkla gerekse Boomsound hoparlörüyle kaliteli müzik dinleme keyfini kullanıcılara sunmuş. Diğer taraftan S7 de Samsung'u herkesin bildiği gibi önceki modellerine göre yine geliştirilmiş güzel bir telefon. İki telefon da memnun eder kullanıcıları diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…