HTC A9 Alınır mı?

merulaalba

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ebatları ve kulaklık ses kalitesi nedeniyle m10 yerine a9 almaya karar verdim. Ancak batarya performansı ile ilgili olumsuz yorumlar da okudum. Oyun oynamam. Sosyal medya hesabı kullanmıyorum. Haber, forum sitelerinde dolaşırım. Müzik dinlerim. Evde çoluk çocuğun videosunu çekerim.
Kullanıp tecrübe eden var mı? Batarya ne kadar sorun olur?

Yaklaşık 3 sene HTC ONE M7 kullandıktan sonra, HTC A9'a geçiş yaptım. Çok performanslı bir cihaz olmamasına rağmen, sağlamlığı en büyük artısı benim gözümde. Belki 100 sefer yere düşmesine rağmen ekrana hiç bir şey olmadı. Telefonun batarya süresi ortalama akıllı telefonlar kadar gidiyor. Kamera performansı günümüz yüksek fiyatlı cihazlar kadar olmasa bile tatmin edici.

Sağlamlık senin için önemli bir kriterse eğer tercih edilebilir. Onun dışında piyasaya çıkalı uzun süre olmuş bir ürün. Belki benzer fiyat bandında daha performanslı cihazlar vardır.

Yaklaşık 3 sene HTC ONE M7 kullandıktan sonra, HTC A9'a geçiş yaptım. Çok performanslı bir cihaz olmamasına rağmen, sağlamlığı en büyük artısı benim gözümde. Belki 100 sefer yere düşmesine rağmen ekrana hiç bir şey olmadı. Telefonun batarya süresi ortalama akıllı telefonlar kadar gidiyor. Kamera performansı günümüz yüksek fiyatlı cihazlar kadar olmasa bile tatmin edici.

Sağlamlık senin için önemli bir kriterse eğer tercih edilebilir. Onun dışında piyasaya çıkalı uzun süre olmuş bir ürün. Belki benzer fiyat bandında daha performanslı cihazlar vardır.

Bende de şuan m7 var. Kamerası bozuldu ve bataryası sallantılı. O yüzden değiştirmek istiyorum. M7 den sonra büyük geleblir diye düşünüyorum.
Cepte taşıma konusunda m7 yi aratıyor mu?

İlk çıktığı zamanlar çok ilgimi çekmişti bu cihaz, 3 GB RAM versiyonunu almayı planlamıştım fakat önde duran çirkin parmak izi sensörü ve batarya kapasitesi beni geri itmişti. Daha güncel cihazlara yönelmen doğru olur, eskisi kadar takip edemiyorum mobil pazarı ama bu cihaza artık güncelleme dahi geleceğini sanmıyorum. Bir de asla ara model cihaz alma, bu hatayı S6 Edge+ için yaptım. Donanım olarak hala güçlü sayılsa da kullanan 3.parti geliştirici sayısı çok az, belki de yok. Takdir edersin ki adamlar leblebi gibi telefon değiştirebiliyor satın alım gücü ile :D Yenisi çıkınca hemen alıyor.

Hatta M7 dönemi içinde daha seri bir cihazdı.
Ah o M7 ve M8 cihazları efsaneydi be!
M9 ile tadımız kaçmasa daha iyi bir HTC olabilirdi belkide...

Düzenleme: Birkaç ay M8 kullandım, parmak izi sensörü olsa asla değişmezdim bozulana kadar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı