N N.K.O.W Kilopat Katılım 19 Ağustos 2014 Mesajlar 765 Makaleler 3 28 Aralık 2014 #1 Merhaba, cihazıma hele şükür root attım. Şimdi ROM yüklemek istiyorum. XDA-Developers'ta iki tane CM ROM var. Hangisini yükleyeceğimi bilemedim. Bunlardan daha stabil, hızlı ROM var mı?
Merhaba, cihazıma hele şükür root attım. Şimdi ROM yüklemek istiyorum. XDA-Developers'ta iki tane CM ROM var. Hangisini yükleyeceğimi bilemedim. Bunlardan daha stabil, hızlı ROM var mı?
Kaan Arslan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Temmuz 2012 Mesajlar 2.879 Çözümler 1 Yer Çankaya, Ankara Daha fazla Meslek Öğrenci 28 Aralık 2014 #2 CyanogenMod'un en son sürümünü kurabilirsin.
Yaşar Portakal Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 1.536 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 29 Aralık 2014 #3 Cyanogenmod en iyisidir.
N N.K.O.W Kilopat Katılım 19 Ağustos 2014 Mesajlar 765 Makaleler 3 29 Aralık 2014 #4 Tamam; Cyanogenmod iyi, onu biz de biliyoruz. Ama benim sorduğum başkaları tarafından yapılmış sürümleri var ve hangisini seçmeliyim?
Tamam; Cyanogenmod iyi, onu biz de biliyoruz. Ama benim sorduğum başkaları tarafından yapılmış sürümleri var ve hangisini seçmeliyim?