HTC Desire 10 Pro WiFi Bağlanıyor ama Bağlantı Yok

Ted1905

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, bugün yeni modem ve internet bağladım. Mercusys markalı router ve Unilink diye internet. Ülke: Kırgızistan.

Kurulduğu vakit hızlı bir şekilde tüm cihazlardan rahatlıkla giriş yapılıyordu. Hazır net var PC format attım Win 10 yaptım, driver vs. derken hanımın telefonu WiFi giriyor ama internete bağlanamıyor. Sanki WiFi çalışmıyor gibi ama PC'den de benim telefondan da bağlanıyor sorunsuz bir şekilde. Bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir bilen var mı?
Telefon markası: HTC Desire 10 Pro.

Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.
whatsapp mesaj bile göndermiyor telefon ama PC'den saniyede 2mb ile indirim yapıyorum. çok saçma değil mi? nerede hata yaptım da bu telefon engellendi ya da interneti kullanamıyor?

Normal bağlandı olarak görülüyor. Ful çekiyor, ful Wi-Fi sinyalinin altında iki ok işareti var ya? Aşağı ve yukarı olan, tek 1 adet yanıyor. Aşağı olan yanmıyor. Arada yanıp gidiyor. Ama sabah bu sorun yoktu. Ne olduysa nasıl olduysa şimdi tekrar bağlanınca oldu. Şifre vs değişmedi sadece PC Win 10 oldu. Bununla alakası olsa benim ya da başkasının da telefonu bağlanmazdı. Sadece hanımın telefonunda var sorun. Ve sadece bu Wi-Fi bağlanamıyor. Başka Wi-Fi olsa bağlandı sorunsuz. Telefonumdan interneti paylaştım aynı şekilde bağlandı sorunsuz ve hızlı. Sadece bu Wi-Fi'da sıkıntı var. Kişi sayısıyla da alakası yok denedim onu da. Başka ne olabilir bilmiyorum.

Modeme reset atmanız gerekiyor sanırım. Toplu iğne veya ince bir şey ile modeminizin arkasında bulunan reset yuvasına 10-20 saniye basın tekrar deneyin.

Modemlik sorun var değil mi eminsiniz hocam? Çünkü diğer tüm cihazlar sorunsuz bağlanabiliyor.
Dün modeme reset attık 1 gün internetsiz kaldık. Kullandığımız ISS'de de ayrı problem vardı. Bugün geldi yaptı adam. Telefonların interneti ışık gibi hızlıydı ama adam gittikten sonra aynı telefon aynı hatayı vermeye başladı. Bunun çözümünü bilen ya da tahmin edebilecek var mı?

Hata kısa bir süre de olsa düzeldi diyorsunuz değil mi?

Aynen öyle. Kısa süre düzeldi tekrar eskisi gibi oldu. Bir de bir sorum var, eve alınan internetin virüslü olma durumu var mı? Çünkü bu durumu ikinci telefonumla da yaşamaya başladım. Ve PC artık kapat ya da restart deyince kapanmıyor. Ekran siyah kalıyor sadece ve çalışmaya devam ediyor. Bunun sebebi internet sağlayıcı şirketin virüslü olma gibi bir durumu olabilir mi? Çünkü IP adres bize internet bağlandığından beri blacklist içerisinde olup Google tarafından spam algılanıyor ve Google'da arama yapınca "robot musun" uyarısı çıkıyor.

Aynen öyle. Kısa süre düzeldi tekrar eskisi gibi oldu. Bir de bir sorum var, eve alınan internetin virüslü olma durumu var mı? Çünkü bu durumu ikinci telefonumla da yaşamaya başladım. Ve PC artık kapat ya da restart deyince kapanmıyor. Ekran siyah kalıyor sadece ve çalışmaya devam ediyor. Bunun sebebi internet sağlayıcı şirketin virüslü olma gibi bir durumu olabilir mi? Çünkü IP adres bize internet bağlandığından beri blacklist içerisinde olup Google tarafından spam algılanıyor ve Google'da arama yapınca "robot musun" uyarısı çıkıyor.

Müşteri hizmetleriyle konuşun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı