HTC Desire 516 Dual mi? Asus Zenfone 5 mi ?

Sormadın sayıyorum tabikide HTC Donanım yönünden bakarsan tabii sen ben asusu sevdim bana daha tatlı dersen bişey diyemem ama ben telefon alıyorsam telefon markalarına bakarım asus bugün vardı ama telefonda dün yoktu HTC tartışılmaz iyi bir marka hem bir malı alırken bozuk olma olasılığı varmış gibi düşün ve garanti işe bak derim tartışmasız HTC diyorum ama galiba bi 100 lira fark falan var ben vermeye değer derim. Tabi o fiyata ne telefonlar bulurum ama karar senin bu ikisi arasında HTC...

@Silinen üye Asus telefon pazarına yeni girmiş olabilir. Ama bir açıdan şöyle düşünün;
HTC telefon pazarında bilinen bir marka. Bu yüzden orta seviye telefonlarında yazılım desteği ve donanım, kalite, fiyat-performans olarak normal bir telefon üretir. Ancak Asus, telefon pazarında pek bilinmese de bilgisayar konusunda dünyanın en büyük firmalarından bir tanesi. Bilgisayar konusundaki kalitesini birçok kişi biliyor. Telefon pazarına yeni girdi. Bu pazarda popüler olmak için kullanıcılara en uygun fiyata en yüksek performans vermesi ve yazılım desteği konusunda orta seviye telefonların en iyisi olması gerektiğini biliyor. Yani Asus bu pazara ürün çıkarırken şöyle düşünmüş olmalı ki Zenfone 5 gibi bir cihazı yaratmış: Ben öyle bir cihaz yapmalıyım ki, insanlar bilindik markalar varken beni tercih etsinler ve dünyada bu pazarda popüler olayım.
Bu yüzden ben Zenfone 5 öneriyorum.

Açıklamalarınız çok güzel arkadaşlar ben yine arada kaldım max 700-800 TL arasında daha iyi önerileriniz varsa göz önünde bulundurabilirim :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı