HTC Desire 530 iyi midir?

Xeon

Megapat
Makaleler
1
Merhabalar. Bu telefonu almak istiyorum fakat özelliklerini araştırınca açıkçası telefondan biraz soğudum. Tasarımına bayıldım beni tek çeken tarafı da o zaten. Sizce 999TL' lik fiyatı ile bu telefonu almalı mıyım? Telefonda Twitter, Instagram gibi sosyal medya uygulamalarını kullanıyorum, Youtube' dan videolar izliyorum ve çok fazla güç istemeyen basit oyunlar oynuyorum. Arada sırada da GTA San Andreas oynuyorum. Cevaplarınızı bekliyorum

NOT: Eğer telefonun uygun olmadığını düşünüyorsanız sizden de önerilere açığım. Bütçem 2000 TL ye kadar çıkabilir.

Güncel.

HTC Desire tasarımı hoşunuza gittiyse güzel telefon 820 kullanan tanıdıgım var fakat 1.5GB ram , android 6 ile geliyormuş telefon RAM sorun çıkartabilir.

820 nin ekranı 5.5 inç olduğu için biraz fazla büyük. 5 ideal ama dediğim gibi özellikleri sorun çıkartabilir gibi geliyor. Yarın iki telefonu da yakından inceleyeceğim.

820 ele alınca 5.5inç ten bile fazla geliyor 5.5 değil sanırsam telefon birde hoparlorler büyük yer kapladığı için büyük olabilir.
Eğer bütcen 2000'e kadar çıkabilirse LG G4 öneririm bende alacağım yazın.

Galaxy J7 ye bi bak istersen.

Htc çok stabil bir telefon, çok yakın arkadaşım 820 kullanıyor, bende M4 Aqua kullanıyorum ve aynı işlemci olmasına rağmen telefon arayüzü ve geçişlerde falan çok iyi çalışıyor, o yüzden Htc alırken donanıma pek takılma derim adamlar bir nevi İos'lu Android yapıyor diyebilirim.

Sony arayüzü çok stabil çalıştığı halde, yinede Htc'nin akıcılığını veremiyor.

1.699TL ile Z5 Compact' ı gördüm az önce. O nasıldır? Tasarımı da donanımı da iyi bence. Tek merak ettiğim güncelleme alır mı bir süre daha?

Ekranı küçük bir bence elinize alıp bir kontrol edin onun dışında güzel bir telefon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…