H hacker5555 Hectopat Katılım 12 Mart 2015 Mesajlar 6 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2015 #1 Merhaba arkadaslar. Ben htc desire 816 cihazini unlock yaptim cyanogenmod yukledim root falan yaptim. Simdi stock roma geri donmek istiyorum bunun bi yolu var midir? Yardimci olursaniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2015
Merhaba arkadaslar. Ben htc desire 816 cihazini unlock yaptim cyanogenmod yukledim root falan yaptim. Simdi stock roma geri donmek istiyorum bunun bi yolu var midir? Yardimci olursaniz sevinirim.
T TalkingCure Hectopat Katılım 27 Ekim 2013 Mesajlar 119 12 Mart 2015 #2 Htc nin kendi güncelleme yazılımı ile dönebilirsiniz olmazsa stock rom u kendiniz flashlayarak da dönebilirsiniz.
Htc nin kendi güncelleme yazılımı ile dönebilirsiniz olmazsa stock rom u kendiniz flashlayarak da dönebilirsiniz.
Abdullah Durukanoğlu Hectopat Katılım 15 Mart 2014 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2015 #3 RUU işlemini. Araştırmanızı tavsiye ederim. Stock ROM' a dönüş işlemidir bu.
H hacker5555 Hectopat Katılım 12 Mart 2015 Mesajlar 6 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2015 #4 Villager kardesim bana biraz detayli anlatirmisin nasim flasyayacagimi falan bide dosyanin linkini de atarsan sevinirim
Villager kardesim bana biraz detayli anlatirmisin nasim flasyayacagimi falan bide dosyanin linkini de atarsan sevinirim
T TalkingCure Hectopat Katılım 27 Ekim 2013 Mesajlar 119 17 Mart 2015 #5 Neden her şeyi hazır bekliyorsunuz ki biraz araştırın emek harcayın. XDA forum yardımcı olacaktır size.
Neden her şeyi hazır bekliyorsunuz ki biraz araştırın emek harcayın. XDA forum yardımcı olacaktır size.