Kaptan~ Hectopat Katılım 8 Şubat 2016 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2017 #1 Telefon prize takılı olmasına rağmen USB ile şarj olduğunu algılıyor. 3-4 şarj cihazı ile denedim ama bir sonuca varamadım. Lütfen yardım edin... Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2017
Telefon prize takılı olmasına rağmen USB ile şarj olduğunu algılıyor. 3-4 şarj cihazı ile denedim ama bir sonuca varamadım. Lütfen yardım edin...
Crystalite Hectopat Katılım 9 Kasım 2016 Mesajlar 119 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Student 10 Ocak 2017 #2 Telefonu fabrika ayarlarına döndürmen sorunu çözücektir.
Kaptan~ Hectopat Katılım 8 Şubat 2016 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2017 #3 Crystalite dedi: Telefonu fabrika ayarlarına döndürmen sorunu çözücektir. Genişletmek için tıkla... 2-3 defa factory reset attım. Başka bir öneriniz var mı ? Teşekkürler sorun çözüldü.
Crystalite dedi: Telefonu fabrika ayarlarına döndürmen sorunu çözücektir. Genişletmek için tıkla... 2-3 defa factory reset attım. Başka bir öneriniz var mı ? Teşekkürler sorun çözüldü.