Merhaba arkadaşlar. Telefonumun eskimesi nedeniyle yeni telefon alacağım. Bütçem 1400 TL. G4 düşünmüyorum(Bootloop ve Ghost Screen nedeniyle). Oyun amaçlı almayacağım ancak arada ücretsiz oyunlardan oynayabilirim. HTC A9 işimi görür mü? Kronik bir sorunu var mıdır? Teşekkürler.
A9 firmanın satış politikası nedeniyle yüksek fiyattan satışa çıktı. Ülkemizde bildiğim kadarıyla sadece 2 GB RAM varyasyonu bulunmakta, 3 GB RAM varyasyonu ise düşünmeden al. 2017 yılına gireceğiz neredeyse 6 GB cihazlar gelmeye başlayacak 2 GB günümüz Android seviyesi için yeterli değil. En düşük 3 GB gerektiğini düşünüyorum. Arkadaşın dediği gibi Mi5 alabilirsin garanti problemi olabilir emin değilim.
HTC A9 kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum. Görünüm olarak başarılı sayılabilir.
Ama yüklediğim basit haber uygulamalarında bile hata veriyor belirli zamandan sonrada kalmalar başlıyor 2 ayda bir fabrika ayarlarına geri dönmek zorundasınız.yazılımsal sıkıntıları olan bir telefon.müşteri hizmetlerini aradım yeni yazılım gelecek dediler , geldi ama yine sorunlar devam ediyor. Bir önceki telefonumda bu tarz sorunlar yaşamamıştım hemde bu telefonumdan daha ucuzdu.kısaca aldığıma çok pişmanım.