Htc One A9 Neden Pahalı?

M8 kullancısıyım. AT&T'den aldım. İsteyen olursa inceleme yaparım.

Oyun olarak pek oyun denemedim açıkcası. Pek telefondan oyun oynamam. Fakat genelde telefonla konuşurum veri kullanırım şarjım rahat 2 gün gidiyor. İçindeki işlemci güçlü. Ekran çözünürlüğü işlemciye göre uygun. Oyunlarda zorlanacağını sanmam.

Htc ses açısından iyi bir firma deniliyor. Sesi nasıl yani sesin canlılığı tokluğu sence nasıl?

Htc ses açısından iyi bir firma deniliyor. Sesi nasıl yani sesin canlılığı tokluğu sence nasıl?
Ses olarak yine kulaklık kullanmıyorum. Bundan önceki cihazlarıma göre çok mükemmel sesi var. Bulaşık yıkarken ve yemek yaparken açıyorum sadece telefondan ses seviyeside yüksek kalite olarakda çok güzel. Üzerinde gelen teknoloji Boomsound. Ben Rom kurarak Harman/Kardon yaptım. Dahada mükemmel oldu. Bu telefonun en sevdiğim yanları bunlar zaten. Ses kalitesi, şarjı, arayüzü.

Son bir sorum olcak. Geçiş yaparken takılma oluyor mu? Eğer oluyorsa takılmayı samsung taki gibi belli ediyor mu?

Son bir sorum olcak. Geçiş yaparken takılma oluyor mu? Eğer oluyorsa takılmayı samsung taki gibi belli ediyor mu?
Hocam bu kişiden kişiye değişir. Fakat rehber geçişleri ve menü geçişleri cidden beni hayran bıraktı. Eğer çok merak ediyorsanız bi ara video alabilirim. Bende HTC'ye bu donanıma neden bu kadar para istiyorlar gözü ile bakıyordum. Cihazını kullandıktan sonra hakettiğini anladım. Tek eksi alüminyum kasa bence. Deformasyonu çok kolay. Dot view denen kılıflar var onlarda çok hoş bakarsanız görürsünüz internetten. Kafanıza takılan herşeyi sorun hocam çekinmeyin.

Siz öyle diyorsanız soracağım bir iki tane soru daha var. Telefon ısınıyor mu? kamera sizce nasıl ?

Siz öyle diyorsanız soracağım bir iki tane soru daha var. Telefon ısınıyor mu? kamera sizce nasıl ?
Telefon ısınmıyor. Oyun oynamadım Clash Of Clans dışında. Antutuda'da test ettiğimde max sıcaklık 42 gördüm. Kamera duo bildiğiniz gibi. Asıl kamera 13MP fotoğraf kalitesi güzel. Ama sanki S6 gibi cihazlar biraz daha iyi. Ön kamera olarak beğeniyorum. 5MP kullanıyor. Duo kamera nadirde olsa baya işe yarıyor. U-Focus özellikleri gibi. Tekrar belirttiğim gibi HTC cezbeden tarafları dot view kılıflar, boomsound, arayüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…