S Shura Ziyaretçi 31 Ağustos 2014 #11 Peki şu an almak mantıklı mı ? Aklımda iphone da var. 9 eylülü beklemeli miyim ?
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 31 Ağustos 2014 #12 Bekleyeceksen Android tarafından da yeni modeller belli olmaya başlar.
S Shura Ziyaretçi 31 Ağustos 2014 #13 Egemen dedi: Bekleyeceksen Android tarafından da yeni modeller belli olmaya başlar. Genişletmek için tıkla... Yeni modeller çıkacaksa beklerim. Sonradan keşke bekleseydim demiyim.
Egemen dedi: Bekleyeceksen Android tarafından da yeni modeller belli olmaya başlar. Genişletmek için tıkla... Yeni modeller çıkacaksa beklerim. Sonradan keşke bekleseydim demiyim.
OutLast Hectopat Katılım 2 Ağustos 2014 Mesajlar 622 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ağustos 2014 #14 Sense arayüzü ile şuan desire 500 bile gayet akıcı çalışıyor. Seni uzun süre götürecektir fakat ben verdiğin parayı haketmiyor görüşündeyim.
Sense arayüzü ile şuan desire 500 bile gayet akıcı çalışıyor. Seni uzun süre götürecektir fakat ben verdiğin parayı haketmiyor görüşündeyim.
Kadir Berk Yeniyurt Kilopat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 654 Makaleler 1 Yer Ödemiş/İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2014 #15 Tavsiyem iPhone 6 yı bekle. 9 eylülde tanıtılacak. Beğenmezsen android tarafına yönelirsin. Ama mutlaka bekle.
Tavsiyem iPhone 6 yı bekle. 9 eylülde tanıtılacak. Beğenmezsen android tarafına yönelirsin. Ama mutlaka bekle.