HTC One M8 Almalı Mıyım?

ernyngn

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar ben htc m8 alacağım fakat tek kararsız kaldığım yönü android olması. Sizce telefon beni yarı yolda bırakır mı? 5-6 ay sonra kasmalar yaratır mı? Yorumlar için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Donanımı oldukça güçlü ve güncel. M8, HTC' nin yeni amiral gemisi. En az 1 yıl güncelleme desteği alırsın bence. Devamında alamazsın diye bir durum yok tabi ama Google bile Nexus' lara 1,5 yıl güncelleme garantisi sunarken, tam olarak ne kadar destek alacağını söylemek mümkün değil. Samsung ise S serisi telefonlarına güncelleme desteğini başarıyla sunmakta. Samsung S5' i de alternatif olarak gözden geçirebilirsin.

Ernyngn kardeşim. 2 gün önce bende Galaxy s5 mi HTC m8 mi diye konu açmıstım. Arkadaşlar yardımcı oldu ve Bimekse telefona bakmaya gittikten sonra İkisini de kontrol ettim kendi ellerimle benchmark testi yaptım. Sonuc HTC m8 daha iyi. Dizayn, Tasarım, Android gibi yani telefon alınır. Fakat kameraya güvenerek alacağım diyosan yanılıyorsun. Arka kamera 4megapiksel. Fakat ultra piksel diyorlar buna ama yinede 4 mp. diye geçiyor. Fokuslanması çok iyi şuan m8 kullanıyorum. Tavsiye de ederim.

HTC One harika bir telefon. Kamerası da aslında fena sayılmaz. Ram konusunda belki 3-5 sene sonra sıkıntı yasatabilir. Zaten 5 sene sonrasında ne telefonlar cıkacaktır. Şimdinin en iyi telefonu bile işe yaramayacaktır. Demem o ki uzun vadeli hiç bir teknolojik cihaz alınamaz. Benim tavsiyem kamerayla işin fazla yoksa al gitsin. Şıklıkta rakipsiz bir cihaz. Lumia 1520'yi yakından inceledim ama görüntü olarak tatminkar bir telefon değil. Hem cok büyük hem de şıklık adına hiçbir şey yapılmamış. Çok sıradan bir gorüntüsü var ama kamerası çok sağlam ve stabil. :)

HTC One harika bir telefon. Kamerası da aslında fena sayılmaz. Ram konusunda belki 3-5 sene sonra sıkıntı yasatabilir. Zaten 5 sene sonrasında ne telefonlar cıkacaktır. Şimdinin en iyi telefonu bile işe yaramayacaktır. Demem o ki uzun vadeli hiç bir teknolojik cihaz alınamaz. Benim tavsiyem kamerayla işin fazla yoksa al gitsin. Şıklıkta rakipsiz bir cihaz. Lumia 1520'yi yakından inceledim ama görüntü olarak tatminkar bir telefon değil. Hem cok büyük hem de şıklık adına hiç birşey yapılmamış. Çok sıradan bir gorüntüsü var ama kamerası çok sağlam ve stabil. :)
Donanımı oldukça güçlü ve güncel. M8, HTC' nin yeni amiral gemisi. En az 1 yıl güncelleme desteği alırsın bence. Devamında alamazsın diye bir durum yok tabi ama Google bile Nexus' lara 1,5 yıl güncelleme garantisi sunarken, tam olarak ne kadar destek alacağını söylemek mümkün değil. Samsung ise S serisi telefonlarına güncelleme desteğini başarıyla sunmakta. Samsung S5' i de alternatif olarak gözden geçirebilirsin.
Yorumunuz için teşekkürler. Kararımı M8'den yana kullanacağım.

Ernyngn kardeşim. 2 gün önce bende Galaxy s5 mi HTC m8 mi diye konu açmıstım. Arkadaşlar yardımcı oldu ve Bimekse telefona bakmaya gittikden sonra İkisini de kontrol ettim kendi ellerimle benchmark testi yaptım. Sonuc HTC m8 daha iyi. Dizayn, Tasarım, Android gibi yani telefon alınır. Fakat kameraya güvenerek alacağım diyosan yanılıyorsun. Arka kamera 4megapiksel. Fakat ultra piksel diyolar buna ama yinede 4 mp. diye geçiyor. Fokuslanması çok iyi şuan m8 kullanıyorum. Tavsiye de ederim.
Telefonla ilgili kamera dışında başka bir olumsuzluk yaşadınız mı? Kasma vb. Yazılımla alakalı şeyler ve bir de telefon kutusunun içinden kılıf çıktı mı ? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı