C Cordis Kilopat Katılım 20 Ağustos 2014 Mesajlar 35 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2018 #1 Telefonu uzun süredir kullanmıyordum, bugün ihtiyacım oldu açtım otomatik güvenli moda girdi ne yaptıysam çıkaramadım. Şimdiden teşekkürler.
Telefonu uzun süredir kullanmıyordum, bugün ihtiyacım oldu açtım otomatik güvenli moda girdi ne yaptıysam çıkaramadım. Şimdiden teşekkürler.
J jotuntrym Hectopat Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 21 26 Temmuz 2018 #2 Cordis dedi: Telefonu uzun süredir kullanmıyordum, bugün ihtiyacım oldu açtım otomatik güvenli moda girdi ne yaptıysam çıkaramadım. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Güvenli moda giren telefon kapama ile ses tuşları ile cikiodu hatırladığım kadarıyla Artı 0 Eksi
Cordis dedi: Telefonu uzun süredir kullanmıyordum, bugün ihtiyacım oldu açtım otomatik güvenli moda girdi ne yaptıysam çıkaramadım. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Güvenli moda giren telefon kapama ile ses tuşları ile cikiodu hatırladığım kadarıyla
KS KS C Cordis Kilopat Katılım 20 Ağustos 2014 Mesajlar 35 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2018 #3 jotuntrym dedi: Güvenli moda giren telefon kapama ile ses tuşları ile cikiodu hatırladığım kadarıyla Genişletmek için tıkla... olmuyor Artı 0 Eksi
jotuntrym dedi: Güvenli moda giren telefon kapama ile ses tuşları ile cikiodu hatırladığım kadarıyla Genişletmek için tıkla... olmuyor
J jotuntrym Hectopat Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 21 26 Temmuz 2018 #4 Açıkken pver tusuna badili tut kapatma iconu geldiginde kapata basili tut evete bas Artı 0 Eksi
rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 26 Temmuz 2018 #5 Ses açma ve güç tuşuna basıp logo gelene kadar bekle. Bunu telefon kapalı iken yap. Artı 0 Eksi
KS KS C Cordis Kilopat Katılım 20 Ağustos 2014 Mesajlar 35 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2018 #6 rtakak dedi: Ses açma ve güç tuşuna basıp logo gelene kadar bekle. Bunu telefon kapalı iken yap. Genişletmek için tıkla... Güvenli mod ile açılıyor Artı 0 Eksi
rtakak dedi: Ses açma ve güç tuşuna basıp logo gelene kadar bekle. Bunu telefon kapalı iken yap. Genişletmek için tıkla... Güvenli mod ile açılıyor
rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 26 Temmuz 2018 #7 Bataryası çıkıyor ise çıkar, 2 dakika sonra geri takıp açmayı dene. Artı 0 Eksi
KS KS C Cordis Kilopat Katılım 20 Ağustos 2014 Mesajlar 35 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2018 #8 rtakak dedi: Bataryası çıkıyor ise çıkar, 2 dakika sonra geri takıp açmayı dene. Genişletmek için tıkla... Maalesef batarya çıkmıyor Artı 0 Eksi
rtakak dedi: Bataryası çıkıyor ise çıkar, 2 dakika sonra geri takıp açmayı dene. Genişletmek için tıkla... Maalesef batarya çıkmıyor