özgürt9c Hectopat Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 128 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 20 Eylül 2014 #1 Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Kısa süre içinde yeni bir telefon alacağım ama bir çok model var ve hangisini alacağımı bilemiyorum. Telefonda çoğunlukla filim izlerim ve internette gezinirim oyun oynamam bu yüzden 2K ekranı ile LG G3 bana daha çekici geliyor. Sizce hangisini almam gerekir? ONE M8 GRAY AKILLI TELEFON - Vatan Bilgisayar LG 855 G3 32 GB AKILLI TELEFON BEYAZ - Vatan Bilgisayar Samsung Galaxy Note 3 N900Q Cep Telefonu - Vatan Bilgisayar NOKIA LUMIA 1520 WHITE AKILLI TELEFON - Teknosa Son düzenleyen: Moderatör: 20 Eylül 2014
Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Kısa süre içinde yeni bir telefon alacağım ama bir çok model var ve hangisini alacağımı bilemiyorum. Telefonda çoğunlukla filim izlerim ve internette gezinirim oyun oynamam bu yüzden 2K ekranı ile LG G3 bana daha çekici geliyor. Sizce hangisini almam gerekir? ONE M8 GRAY AKILLI TELEFON - Vatan Bilgisayar LG 855 G3 32 GB AKILLI TELEFON BEYAZ - Vatan Bilgisayar Samsung Galaxy Note 3 N900Q Cep Telefonu - Vatan Bilgisayar NOKIA LUMIA 1520 WHITE AKILLI TELEFON - Teknosa
Barış Özel Hectopat Katılım 1 Temmuz 2014 Mesajlar 765 Makaleler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2014 #2 Android istiyorsanız LG G3. Windows Phone istiyorsanıız 1520'yi tercih edebilirsiniz.
Uprising Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2014 Mesajlar 1.174 Makaleler 5 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2014 #3 LG G3 derim ben.
özgürt9c Hectopat Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 128 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 20 Eylül 2014 #4 Barış Özel dedi: Android istiyorsanız LG G3. Windows Phone istiyorsanıız 1520'yi tercih edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Uprising dedi: LG G3 derim ben. Genişletmek için tıkla... Beyler önceliğim filim izlemek olacak en gerçekçi en parlak ve en kaliteli ekran hangisindedir?
Barış Özel dedi: Android istiyorsanız LG G3. Windows Phone istiyorsanıız 1520'yi tercih edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Uprising dedi: LG G3 derim ben. Genişletmek için tıkla... Beyler önceliğim filim izlemek olacak en gerçekçi en parlak ve en kaliteli ekran hangisindedir?
Barış Özel Hectopat Katılım 1 Temmuz 2014 Mesajlar 765 Makaleler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2014 #5 Ekran kalitesi sizin için önemliyse tabikide QHD ekrana sahip olan LG G3'ü tercih edin kullanmış biri olarak ekran kalitesine hayran kaldığımı söyleyebilirim.
Ekran kalitesi sizin için önemliyse tabikide QHD ekrana sahip olan LG G3'ü tercih edin kullanmış biri olarak ekran kalitesine hayran kaldığımı söyleyebilirim.
Uprising Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2014 Mesajlar 1.174 Makaleler 5 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2014 #6 özgürt9c dedi: Beyler önceliğim filim izlemek olacak en gerçekçi en parlak ve en kaliteli ekran hangisindedir? Genişletmek için tıkla... G3'te. Hem de 2K.
özgürt9c dedi: Beyler önceliğim filim izlemek olacak en gerçekçi en parlak ve en kaliteli ekran hangisindedir? Genişletmek için tıkla... G3'te. Hem de 2K.