ALTaiR Hectopat Katılım 26 Ocak 2014 Mesajlar 52 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mayıs 2015 #1 Herkese merhabalar. HTC One telefona sahibim. Ve şuan cihazda 5.0.1 Lollipop kurulu. Ben KitKat'a tekrar dönüş yapmak istiyorum. Bu mümkün mü? Garantiye herhangi bir zararı olur mu? Bilgili arkadaşlar yardım ederse çok memnun olurum.
Herkese merhabalar. HTC One telefona sahibim. Ve şuan cihazda 5.0.1 Lollipop kurulu. Ben KitKat'a tekrar dönüş yapmak istiyorum. Bu mümkün mü? Garantiye herhangi bir zararı olur mu? Bilgili arkadaşlar yardım ederse çok memnun olurum.
OneAcar 37 Hectopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2015 #2 Orjinal Rom kurarak geri dönüş yapabileceğini düşünüyorum. Bu linke bakmak yararlı olacaktır. [COLLECTION][GUIDE] HTC M7 RUU, OTA, and Sto… | HTC One (M7) | XDA Forums
Orjinal Rom kurarak geri dönüş yapabileceğini düşünüyorum. Bu linke bakmak yararlı olacaktır. [COLLECTION][GUIDE] HTC M7 RUU, OTA, and Sto… | HTC One (M7) | XDA Forums
ALTaiR Hectopat Katılım 26 Ocak 2014 Mesajlar 52 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Mayıs 2015 #3 Yalnız m8 için hiç yok.