HTC One M8 Mi LG G3 (32 GB) Mi?

TeknolojiManyagi

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Technopat Sosyal kullanıcıları, sizlere bir sorum olucak.
LG G3 (32 GB) mi almalıyım yoksa HTC One M8 mi almalıyım?

Çok fazla fotoğraf çekilmiyorum sosyal medyaya çok ilgim yok.
Alacagım telefonda sağlamlık ve tasarıma onem verıyorum. Ayrıca telefonu Youtube'da video ve internette film izlemek için çok kullanıyorum. Evden çıktıgım zaman 9 saat yakın bir süre telefonu şarja takacak fırsatım olmuyor, o yuzden pil süresi benim için onemlı. Bir diğeri ise fazla oyun oynayan bırısıyım, beni uzun sure kasmadan yavaşlamadan idare edicek telefon sizce hangisi? İlginiz için teşekkürler

NOT: LG G4 de olabilir sonuçta HTC One M8 den daha ucuz

M8 tabii ki de. İyi bir f/p ürünü.

1200 TL ye LG G Flex 2 almalısın.
  • Video seyretmek için ideal.
  • Bataryası 1 saatta doluyor, 1 gün rahat çıkarıyor.
  • Qualcomm SnaptDragon 810 işlemci ve Adreno 430 grafik yongası var, SD 810 piyasanın en iyi işlemcilerinden.
  • Android 5.1.1 ile geliyor, Android 6 kesin alacak, tahminim %75 Android 7'de verirler.
  • Ekranın GorillaGrass 4 koruması var, biraz zor kırılır, arka kapağı çizilmiyor.
  • 2 GB DDR4 1600 Mhz RAM var. (Şuan piyasadaki en hızlı RAM bu telefonda)
  • 1080p 5.5" kavisli P-OLED ekran. (403 ppi)
  • AnTuTu puanı Android 5.1.1 de 54 bin civarında Android 6 ile de 60 binleri görecek diye tahmin ediyorum.
  • Isınma sorunu var deniliyor ancak işlemci hızı 2.0 Ghz den 1.5 GHz ye düşürülerek ve köklü değişiklikler yapılarak, ısınma sorunun önüne geçildi.
Bu telefon ilk olarak piyasaya 2400 TL ye sürüldü şuan Turkcell bayilerinde güncel fiyatı 2000 TL, ancak paralel ithalat
yoluyla böylesine güçlü bir telefonu HepsiBurada gibi güvenilir bir internet sitesinden 1200 TL ye almak mümkün.
Bu telefonu sana şiddetle tavsiye ederim, zaten bende 2 hafta sonra bu telefonu almayı düşünüyorum.
Bu fiyata en iyi tercih kesinlikle LG G Flex 2.
Paralel ithalat ne diye sorarsan.
Paralel İthalat Nedir? Zararlı Mıdır?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…