HTC One M8 Wallpaper Silme

alibasb

Hectopat
Daha fazla  
HTC One M8 cihazıma play store üzerinden indirdiğim bir program sayesinde wallpaper yükledim. Programı sildim şayet indirdiğim wallpaper hala duruyor. Telefonun neresine kaydettiğini bilmiyorum. Girmediğim dizin kalmadı. Bu konu hakkında fikri olan var mı?

Duvar kağıdı dosyasını silseniz dahi ekranda o resim görünmeye devam eder. Ayarlardan duvar kağıdını değiştirdiğiniz zaman kaybolur. Size tavsiyem programları kaldırırken verileri temizle yaptıktan sonra kaldırmanız.

Dediğiniz yömtem işe yarayacak ama ben wallpaper in kaydolduğu dizini merak ediyorum. Wallpaper i beğendim değiştirdiğim zaman gidicek. Ben de yedeklensin istiyorum.

Htc'nin kendi tema programı ile indirilen duvar kağıtları, simgeler vb. dosyaların hangi dizinde bulunduğunu biliyorum fakat manuel olarak ayarladığımız duvar kağıtları nerede bulunuyor bilmiyorum. Muhtemelen telefonun sistem dosyalarına gömmüş olabilir. Eğer programı kaldırırken verileri temizle yapmadıysanız programın dostları telefonunuzda duruyor olabilir. Telefonunuzu biraz kurcalayarak bulabilirsiniz. Android/data yada direk telefonun ana dizininde bulunan dosyalara bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı