HTC ONE önerir misiniz ?

Ya bu ne zor bir iş.

HTC ONE'nin tasarımına tek kelimeyle aşığım. Ses sistemine aşığım. Ama kamerası konusunda diğer telefonların gerisinde kalıyor.
Lumia 1020 desem telefonu şahane. Memlekete gidince çekebildiğin kadar fotoğraf çek, eve gel yazdır dağıt millete.
Sosyal ortamda aşırı kaliteli fotoğraflar çek, pro kameraya ihtiyaç duyma diyorsun ancak onun da tasarımı nı beğenmiyorum.
Lumia desem navigasyon bir artıdır ancak pil ömrü de önemli.
G2'nin pil ömrü daha iyi, daha ince, iyi denilecek bir kamerası falan var ama onu da tasarımından ötürü çok sevmedim.

Ben napayım, hangi birini hangi sebepten ötürü tercih edeyim bilemedim açıkçası.

,

Telefon alırken bende terlemiştim, telefon sadece tasarım degildir dostum, Nexus 5 stabillikte kimse laf edemez, G2 Sarj olarak güzel, dediğim gibi htc one o fiyatı hak eden bir telefon degil, onun yerine fiyat performans istiyorsan nexus 5 tabiiki, bence sıran şu sekılde olsun

Nexus 5
LG G2
HTC One
Xperia Z

HTC One iyidir de, sağlamlık konusunda nasıl bilmiyorum. 1 Hafta önce arkadaşımın abisi aldı, dün ekranı kırmış. Ama konu müzik olunca HTC öneririm. HTC 8S Kullanıyordum, Windows Phone olmasına rağmen kulaklıkta harika ses veriyordu. Son sese çıkamıyordum, ki biliyorsundur belki Windows Phonede ses 30'a kadar çıkıyor. Lumia 920'de Bile kulaklıkta o sesi veremiyor. HTC One'nın Tasarımına bende bayılıyorum, ses konusunda iyi, ama onun kamerasından anlamıyorum, Ultra piksel midir nedir, anlamıyorum ondan. Ama müzik dinleyeceksen kamera önemli değil bence. Videolarıda çekersin, o bile gayet güzel video çekiyorsa, HTC One'da çekiyordur. Nexus 5'e Gelirsek, performans olarak iyi, ama 2.ele kaç TL'ye bulabilirsin bilmiyorum, tabi müzik konusunda HTC One daha iyidir derim ben. Zaten bu kulak içi kulaklıklar hiç iyi ses vermiyor, HTC'de Beats Audio falan güzel ses verir belki.

Son düzenleme:
6,3" telefonu üzerimde taşıyamam

Bu arada HTC ONE almaya karar verdim desem yalan olmaz. Şuan sadece tasarım için bile HTC ONE almak istiyorum.
Kırmızı rengini mağazada görmüş ve resmen aklıma yer etmişti. 2013 senesinde bir fuarda aklımı başımdan almıştı.
Aynı etkiyi yaşatacak mı acaba ?

Son olarak HTC ONE alma çünkü ............... diyebilir misiniz ? Ciddi anlamda eksik olduğu bir nokta var mı sizce ?
Şuan tek endişem kamerasının diğer telefonlar kadar iyi çekim yapamaması.

Samsung Galaxy Mega' nın 5.8 inchi de var.

Dediğim gibi hocam, o fiyata o telefonu alanın aklından şüphe duyarım ben, sadece ses için o kadar para verilmez, Nexus 5 gibi stabil ve fiyat performans olarak lider olan, z1 i bile neredeyse yiyor diyebileceğim bir telefon varken bence hata edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…