HTC ONE önerir misiniz ?

Öncelikle merhaba ,

Htc One ` i benim abim kullanmakta.Cihaz sorunlu değil ancak bazı eksik taraflarıda yok değil maalesef.

Eksi Yanları:

1-Kamera'nın kontrastı aşırı derecede fazla gerçek renkleri pek karşılaşmıyor. (Lg optimus g ile kıyaslandı.)

2-Bazen telefon mala yatıyor.
3-Sıfıra verilecek para değmez ama ikinci el alacağın için sorun yok.(1698 tl ye aldı. )
4-Biraz oynayınca tam anlamıyla ateş topu . (Bunu bende anlamış değilim alüminyum olmasına rağmen) .
5-Günümüz telefonlarından bir önceki nesile ait olması.
6-Eğer oyun oynayacak isen köşeleri eline batıyor.

Artıları:

1-Tasarım
2-Ele oturma
3-Yekpare kasası olması
4-Kamera genel olarak iyi , net.

Yerinde olsam Xperia serilerine bakardım. Şahsen kendim Sony Xperia Z alacaktım ama hem boyut hemde fiyat tan dolayı Lg optimus G E975 aldim(1200TL).Benim telefonun artıları fiyat/performans ürünü olması bence.Ağabeyim le aynı anda almamıza rağmen ben daha memnunum.Bir telefona 2000 TL civarı vermek benim lügatımda yok.Ha param olsa almazmıyım tabii ki alırım. Ama şu piyasada bir telefona bu kadar verilmez masaüstü pc veya dizüstü pc alınması daha makbul.Ama sakın LG alma ! . Ben aldım pişmanım nedeni ise güncelleme yok.O kadar yorum okudum herkes şikayetciydi ama ben bir şans tanımak için aldım. 2012 amiral gemisi olan telefona 4.4 güncellemesi vermiyorlar. Sonuç itibarı ile 1700 TL ye sıfır alacaksan bir mağazaya git ve tiplerine bak.O fiyatlarda zaten genel olarak yeni nesil telefonlar sizi karşılıyor. Eline oturanı , sevdiğini, içine sineni al.

Ya HTC ONE kırmızı rengin sıfırını 1700 TL'ye alabiliyorum. Ki 500 lirasını ailem veriyor. Note3 için 300 TL daha istersem yüzsüzlük olur
2000 lirayı telefona akıtmam. HD 6850 ekran kartı ile çağın gerisindeyim Biraz da oraya yöneliriz ilerde.
Note3'ü tercih etmeme nedenimden birisi de boyutu. Note3 bayan telefonudur bana göre. Ben ceketin iç cebinde dursun isterim.

HTC ONE kırmızı kesinlikle içime siniyor. Artık kararı vermiş olalım, konuyu da fazla uzatmayalım gereksiz yere.

Soracağım tek soru şudur : Arkadaşlarım Lumia alırsan pişman olursun dedi. Uygulama yönünde sıkıntı çekilir mi ? Günümüzde ne durumda ?
IOS ile karşılaştırdığımızda ne diyebiliriz ?

Bu aralar Lumialar baya güzel oldu. Mağaza çok gelişti, HTC 8S kullanıyordum ve o bayaa kötüydü. Windows Phone Alacaksan Nokia alacaksın abi. Ama ben Android'ciyim. HTC One kırmızı rengine bende bayılıyorum. Babama aldırabilsem harika olacak. L920 güzel, lakin ablam kullanıyor ve çok memnun. Ama bence Android yerini tutamıyor ya. Sosyal uygulamalar falan iyi, ama ben bayaa sıkıntı çekiyordum uygulamalardan atıyordu. WP Önermiyorum ben.

Lumia iyidir, 930'u da bekleyebilirsin 1700TL'ye gelirse. Kamera performansı istiyorsan Lumia 1020 almalısın.

Ayrıca asla Samsung alma, ben kullanıyorum. Bir telefonun her tarafımı plastik olur ya! (GT-E2250 ve S3 Mini)

Kamera istiyorum ancak hem tasarım hem de sesten olmak var işin sonunda.

Nokia'nın da sesi iyidir. Annem Nokia 603 kullanıyor sesi S3 Mini'den kuvvetli çıkıyor.

Lumia 1020'nin tasarımı bence gayet hoş. Yine de zevkler ve renkler tartışılmaz. Ayrıca WP marketinde Android'deki gibi viriüslü, çöp uygulama yok. Çoğu uygulama da bulunabiliyor. Günden güne gelişiyor. Bence L1020 almalısın, karar senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…