Y yagizcakar3 Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #1 Merhabalar ben yurt dışından HTC Vive alacağım. Ucuza getirmek için headset ayrı kol ayrı almayı düşünüyorum. Headset ve Controller birbirine bağlı mı? Yani ayrı ayrı alırsam sorun çıkabilir mi?
Merhabalar ben yurt dışından HTC Vive alacağım. Ucuza getirmek için headset ayrı kol ayrı almayı düşünüyorum. Headset ve Controller birbirine bağlı mı? Yani ayrı ayrı alırsam sorun çıkabilir mi?
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 333 16 Nisan 2022 #2 Ayrı ayrı alabilirsiniz. Headset ile alınan kollar kullanılmak zorunda değil, sonradan alınan kollar da bağlanabiliyor.
Ayrı ayrı alabilirsiniz. Headset ile alınan kollar kullanılmak zorunda değil, sonradan alınan kollar da bağlanabiliyor.
Y yagizcakar3 Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #3 Ellie Williams dedi: Ayrı ayrı alabilirsiniz. Headset ile alınan kollar kullanılmak zorunda değil, sonradan alınan kollar da bağlanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Yani headsete bağlamıyoruz. Sadece PC'ye bağlıyoruz.
Ellie Williams dedi: Ayrı ayrı alabilirsiniz. Headset ile alınan kollar kullanılmak zorunda değil, sonradan alınan kollar da bağlanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Yani headsete bağlamıyoruz. Sadece PC'ye bağlıyoruz.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 333 17 Nisan 2022 #4 Headsete bağlıyoruz.
Y yagizcakar3 Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #5 Nasıl bağlayabilirim? Ellie Williams dedi: Headsete bağlıyoruz. Genişletmek için tıkla...
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 333 17 Nisan 2022 #6 yagizcakar3 dedi: Nasıl bağlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Pairing the controllers with the headset Pair the controllers one at a time with your VIVE Cosmos headset. Here's how: www.vive.com
yagizcakar3 dedi: Nasıl bağlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Pairing the controllers with the headset Pair the controllers one at a time with your VIVE Cosmos headset. Here's how: www.vive.com