HTC Vive Steam Kurulumu

Zeyni

Hectopat
Daha fazla  
HTC VIVE STEAM siparişi verdim ama kurulumu ile ilgili biraz tereddütlerim var. Acaba kurulum programı CD olarak mı gelir yada herhangi bi siteden felan indirip kuruyor muyuz tam olarak anlayamadım. O yüzden siz değerli ekibin yardımına ihtiyacım var .

Bu konuyla ilgili videonuzu izledim bi kaç defa her şeyini anladım ama bir tek anlayamadığım konu bilgisayar için gerekli donanım birde kurulum programını nerden bulabileceğim. Yardımcı olursanız çok sevinirim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba detaylıca yardımcı olayım ;

Kurulum için içerisinden bir CD çıkmıyor kutu içeriğinden, bizim cihazların hiçbirinden çıkmadı.
HTV VİVE'ın resmi sistesinden HTC VİVE teknolojisi için bir kurulum paketi indiriyorsunuz.
Kendi sitesinde sağ üst köşede SETUP/DOWNLOAD yazar zaten.

Steam arayüzünden de STEAM VR paketini indirip kuruyorsunuz. Buraya kadar her şey zaten tamam.
Oyunlar kurulduktan sonra C++ paketleri yüklü değilse onlar zaten otomatik olarak yüklenecektir.

Ekran kartınız HDMI1.4 sürümü desteklemesi gerekiyor, dönüştürücü ile DP 1.2 portundan da başlığı sorunsuz bağlayabildik biz.

Link ekleyelim : VIVE™ | Get Started with Vive

Oda kurulumu ise son derece basit, 2 algılayıcı arası jack to jack kablo çekmek zorunda değilsiniz, kablosuz olarak bağlantı kurabiliyorlar. Kutuların arkasında ufak bir tuş var, algılayıcının kanal ayarlaması yapılıyor. 1 odada yalnızca 1 gözlük bağlı olacak ise otomatik olarak A - B kanalları atanır zaten.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı