htdocs Klasörü Tepki Vermiyor

ugurc1477

Hectopat
Daha fazla  
infinityfree.net ten ücretsiz alan adı aldım dosya yüklemede bir sıkıntı çıkmıyordu ancak bundan 1 hafta önce htdocs kısmına girmemeye başladı ( dosyaların bulunduğu alan ) hata mesajı vermiyor. Open deyince ilk dizini yeniliyor ama açmıyor.
Yani fotoğraftaki alanı yeniliyor.
Screenshot_2019-09-16-16-44-22-301.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldığın hizmet hosting sanırım, alan adı değil. Site dosyalarına erişim sunucudan kaynaklı bir problem olabilir, destek sistemi ile yardım alabilirsin. Alan adın var ve hostingini alan adına tanımladın değil mi ?
Hepsi tanımlı zaten önceden bir sıkıntı yoktu daha sonra oldu adamlara geri bildirim yapamıyorum çünkü sadece premium kullanıcılara destek var ancak adamların standart kullanıcısı olduğum için böyle bir şey olacağını düşünmüyorum çünkü adamların reklamları öyle kullanıcılara ücretsiz hosting ve alan adı sağlıyor ve bunu 7 yıl yapıyorlarmış ve eğer böyle bir olayları olsaydı bu kadar uzun sürmezdi zaten bana arkadaşım önerdi 2 yıl kullanmış böyle bir hata ile karşılaşmamış. Cpanel ile ilgili bir sorun olabilir Cpanel güncelleme falan gerektiyor mu bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok iyi olur

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı