Html 5 Eğitim Seti Önerileriniz

Makaleler
2
Daha fazla  
İyi günler arkadaş başlıkta belirttiğim gibi bir öneri istiyorum. Kitap olabilir, cd olabilir, dvd olabilir, pdf dosyası olup kitabın taranmış halii yazıcıdan çıkartabilirim. Önerilerinizi bekliyorum.

Arkadaşın verdiği kaynak HTML5 için hazırlanmış bir kaynak değil. Ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı'nın verdiği eğitimler de o kadar güncel değil. HTML5 ile eski HTML sayfa yapıları geride bırakıldı. Bunun yanında HTML5 Canvas ın gelmeside büyük bir artı tabi ki. Yalnız 2014'de bunu hala konuşmamız gereksiz çünkü HTML5 ile ilgili bir çok zengin kaynak bulabilirsin. Örnek bir kaynak verecek olursak MEB'in kaynağından daha iyidir.

Standart HTML5 Sayfa Yapısı | Yunus BAŞŞAHAN

Kodlab "HTML5 Geleceğin Web Standartları.." kitabını alabilirsin. Gelişmiş kaynakları da kitaplardan bulamazsın. Gelişmiş kaynak istiyorsan aşağıda ki iki link tam istediğin kaynaklar o zaman. Biri HTML5 Canvas ile ilgili örnek ve kaynak veriyor diğeri ise hem HTML5 elementleri ile ilgili hem de canvas ile ilgili örnek ve kaynak veriyor.

HTML5 Canvas Tutorials
HTML5 Tutorial - Welcome

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…