N Nymphe Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 289 Yer Serbia Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar menü sayfanın yarısına kadar açılıyor bu yüzden sağda kalan içerikler gözüküyor menüyü açtığımızda oradaki içeriği nasıl yok edebiliriz? Ama geri kapattığımızda içerik orada olacak.
Arkadaşlar menü sayfanın yarısına kadar açılıyor bu yüzden sağda kalan içerikler gözüküyor menüyü açtığımızda oradaki içeriği nasıl yok edebiliriz? Ama geri kapattığımızda içerik orada olacak.
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 27 Nisan 2023 #2 Sağ taraftaki içeriğin ait olduğu class'a menü açıldığı zaman display:none; verebilirsiniz.
N Nymphe Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 289 Yer Serbia Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #3 Ecmel dedi: Sağ taraftaki içeriğin ait olduğu Class'a menü açıldığı zaman display:none; verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim açılır menüyü içeriğin sonuna kadar uzattım öylelikle hallettim.
Ecmel dedi: Sağ taraftaki içeriğin ait olduğu Class'a menü açıldığı zaman display:none; verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim açılır menüyü içeriğin sonuna kadar uzattım öylelikle hallettim.