HTML CSS JS nedir ve Ne işe yarar?

İlgi alanı derken neyi kastettiniz hocam? Ben yazılım üniversitesinde okumak istiyorum sadece. Ama hiçbir bilgim yok. Okumam için neleri bilmem lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım daha doğru açıklamış.
İlgi alanı derken neyi kasdettiniz hocam ? Ben yazılım üniversitesinde okumak istiyorum sadece.Ama hiçbir bilgim yok okumam için neleri bilmem lazım.
Yazılım üniversitedi dediğiniz şey ne hocam? Yazılıma alakanız varsa üniversiteyi beklemenize gerek yok. Ne amaçla bir programlama dilini öğrenmek istiyorsunuz? Ya da ne amaçla yazılım ile alakalı bir üniversiteye gitmek istiyorsunuz bunları söyleyin.

Arkadaşım daha doğru açıklamış.

Benim yazılım okuyabilmem için C++ C# PHP Python mu öğrenmem gerekiyor?

Yurtdışına çıkacağım ama eğer ülkemde üniversite okursam orada yazılım çalışmayı da planlıyorum. Bildiğiniz Atılım Üniversitesi hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sen bence sınavına çalış kasma bu konuları fazla.

İlgi alanı derken neyi kasdettiniz hocam? Ben yazılım üniversitesinde okumak istiyorum sadece. Ama hiçbir bilgim yok okumam için neleri bilmem lazım.

Sırf kulağa güzel geliyor diye yazlım okumamlısın bence. Uzun saatler boyunca masabaşında klavyede tuşlara tıklamak belki sana göre değil. Bence ilk olarak doğru mesleği seçtim mi diye düşünmelisin.

Sen bence sınavına çalış kasma bu konuları fazla.
Sınavdan yüzde yüz eminim zaten o yüzden bu tür işlere şimdiden girişmek istiyorum.
Günde en az 10 saatimi oyuna vermek yerine böyle birşeye verebilirim diye düşünüyorum.

İlgi alanı derken neyi kasdettiniz hocam ? Ben yazılım üniversitesinde okumak istiyorum sadece.Ama hiçbir bilgim yok okumam için neleri bilmem lazım.
Eğer yazılım mühendisliği düşünüyorsan Web Tasarım yerine Programlamaya yönel çünkü programlama daha zor. Algoritmik düşünceni geliştirmeye çalış, sana çok kolay olmasını istemediğim için C++ öğrenmeni öneririm. Üniversitelerin birçoğu C++ öğretiyor bildiğim kadarıyla C# biraz basite kaçıyor çünkü.

En basitinden sorting (sıralama) algoritmalarını öğren (Merge Sort, Counting Sort, Quick Sort, Insertion Sort gibi), yanlış biliyor olabilirim ancak bildiğim kadarıyla bu tür algoritmalar hala daha üniversitelerde ödev olarak isteniyor.

Sınavdan yüzde yüz eminim zaten o yüzden bu tür işlere şimdiden girişmek istiyorum.

Günde en az 10 saatimi oyuna vermek yerine böyle birşeye verebilirim diye düşünüyorum.
Bu tür işlere girişmek kuruyemişçi dükkanı açmak gibi esnaf işlerine benzemez. Henüz ne için bu işi yapmak istediğini bile söyleyemiyorsun. Önce hedeflerini belirle.

Bu tür işlere girişmek kuruyemişçi dükkanı açmak gibi esnaf işlerine benzemez. Henüz ne için bu işi yapmak istediğini bile söyleyemiyorsun. Önce hedeflerini belirle.
Yukarıda yazdımya.

Gelecek sizin geleceğiniz beni pek fazla ilgilendirmez ama etrafımda yazılım seçip de yazılımın hiç hayal ettiği gibi olmayan bir sürü insan var ondan dedim. Ama kararlıysan inşallah hedefine ulaşırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…