HTML CSS öge sabitleme

TarıkBugra55

Hectopat
1.png

Resimde gördüğünüz Audio Control elementlerini çizilen yerlere sabitlemek istiyorum fakat kutular hoverlarından dolayı genişlediğinde yukarı dogru kayıyorlar. Kutular section classının içinde section hover oldugunda Audio Control ve kutu aynı anda hoverlanıyor.

Eki Görüntüle 1539867

Resimde gördüğünüz Audio Control elementlerini çizilen yerlere sabitlemek istiyorum fakat kutular hoverlarından dolayı genişlediğinde yukarı dogru kayıyorlar. Kutular section classının içinde section hover oldugunda Audio Control ve kutu aynı anda hoverlanıyor.
Yazı uzun olduğunda mı dışarı taşıyor?

Music Control kısmını position absoulte yap. Veya fixed. Bottom: 0; left: 0; right: 0; de.
Üst pencere divi position relative yapmayı unutma.

Kutularda kaydırma olmasını istemiyorum yazı fontlarını küçülterek bu sorunu cozeceğim fakat bu Audio Controlleri sabitlemek istiyorum kutunun alt bölümüne.

CSS kısmında overflow ayarını yapman lazım. Ya da Audio Control element'inin position değerini fixed yapabilirsin ama responsive tasarım yapıyorsan bu yöntem çok önerilmez.

Music Control kısmını position absoulte yap. Veya fixed. Bottom: 0; left: 0; right: 0; de.
Üst pencere divi position relative yapmayı unutma.

1665335695380.png

Bottom ve left değerleriyle oynayarak sorunu çözdüm çok teşekkürler.

Kutularda kaydırma olmasını istemiyorum yazı fontlarını küçülterek bu sorunu cozeceğim fakat bu Audio Controlleri sabitlemek istiyorum kutunun alt bölümüne.
Yazı fontunu küçültürsen diğer yazılara göre küçük olan sırıtır. Sağlıklı olan yazın uzun olduğunda uzun kısmı gizlemesi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı