HTML + CSS öğrenmeye nereden nasıl başlanmalı?

DodgeThis

Centipat
Daha fazla  
Web geliştirmek istiyorum ve anladığım kadarıyla her şey HTML ve CSS ile arayüzü oluşturmakla başlıyor. Sizce bu dilleri nereden ve nasıl öğrenmeliyim? Tavsiye edebileceğiniz kaynaklar var mıdır? (mümkünse ücretli olmasın, hani ekonomi falan, anlarsınız ya:) )

Son düzenleyen: Moderatör:
Youtube'da Prototürk hocamın derslerini öneririm. Kolay diller ikiside. Sadece öğrendikten sonra bir süre alistirma yapıp kafanızda oturması lazım.

Youtube üzerinde Enes Bayram hocadan öğrenebilirsin, Prototürk hocadan öğrebebilirsin, HTML değil de CSS mantığını oturtman biraz zaman alır. Onda da küçük projeler yaparak, gerekli videolar izleyerek oturtabilirsin.

Youtube'da Prototürk hocamın derslerini öneririm. Kolay diller ikiside. Sadece öğrendikten sonra bir süre alistirma yapıp kafanızda oturması lazım.
Hocam Merhabalar. Bir süre ara vermiştim bu işlere ve 1 hafta kadar önce taze bir kafayla en baştan başladım. Birkaç yer gezdim ve aklıma en çok bahsettiğiniz kanal yattı. HTML serisini bitirdim, fakat sizce oradaki HTML yeterli düzeyde mi? Ya da örneğin gelcekte css ile birlikte alıştırma yapmak gelişmeme yeterli olur mu yoksa gidip bu seriden donra HTML hakkında ek kaynaklara başvurmak daha mı mantıklı?

Hocam Merhabalar. Bir süre ara vermiştim bu işlere ve 1 hafta kadar önce taze bir kafayla en baştan başladım. Birkaç yer gezdim ve aklıma en çok bahsettiğiniz kanal yattı. HTML serisini bitirdim, fakat sizce oradaki HTML yeterli düzeyde mi? Ya da örneğin gelcekte css ile birlikte alıştırma yapmak gelişmeme yeterli olur mu yoksa gidip bu seriden donra HTML hakkında ek kaynaklara başvurmak daha mı mantıklı?
Ben CSS serisini de bitirdim bayadir ve bir kac proje yaptim. Hocamin anlattigi HTML gayet yeterli. Sadece sitenin arama motorlarinda one cikmasini saglayan meta etiketlerini anlatmiyor onemli olarak.

Ben CSS serisini de bitirdim bayadir ve bir kac proje yaptim. Hocamin anlattigi HTML gayet yeterli. Sadece sitenin arama motorlarinda one cikmasini saglayan meta etiketlerini anlatmiyor onemli olarak.
evet meta etiketlerini hep görüyordum, olmaması benim de dikkatimi çekmişti. Bir de sizce Semantic HTML bilmek çok mu önemli. Hani daha büyük işlere girişmeye başlayacağım zamanlara ertelesem. Sonuçta şu anlık kod düzeninde pek bir karışıklık yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı