HTML, CSS pratiği yapmak için site önerisi

Kesinlikle başka bir öğrenme yolu yok.

W3Schools'ta her HTML ve CSS konu başlığı için örnekler var ve bu örneklerin kodlarını metin editöründe gösterip aynı zamanda yan tarafında da browserda kodları çalıştırıyor.
Benim tavsiyem HTML, CSS, Boostrap ve Javascript ile temel atıp. Angular,React,VueJS'den birine yönelmen olacaktır.

Anladım reis sağ olasın. Yazılımda cidden yeniyim grupta pek yardımcı olamam, büyük ihtimalle sürekli yardım alırım. Eğer rahatsız olmayacaksanız katılmak isterim

Anladım reis sağ olasın. Yazılımda cidden yeniyim grupta pek yardımcı olamam, büyük ihtimalle sürekli yardım alırım. Eğer rahatsız olmayacaksanız katılmak isterim
Yok hayır tam tersine istediğiniz kadar yardım isteyin hiç sorun olmaz tek istediğimiz sunucuda inaktif olmamanız. Yani sunucuya girip günde 1 mesaj dahi atmayacaksanız yormayalım birbirimizi. Size ulaşabileceğim bir link bırakın isterseniz.

Bu sitede ilginç şekilleri HTML CSS kullanarak oluşturmaya çalışıyorsunuz, göz atabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…