N Nurettin5405 Hectopat Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 156 5 Haziran 2022 #1 Bir projem var ve verilen dosyada Image' nin altında ve üstünde yırtık kağıt efekti var. Araştırdım fakat bir şey bulamadım nasıl yapacağım konusunda yardımcı olabilecek birisi var mı? örn:
Bir projem var ve verilen dosyada Image' nin altında ve üstünde yırtık kağıt efekti var. Araştırdım fakat bir şey bulamadım nasıl yapacağım konusunda yardımcı olabilecek birisi var mı? örn:
ismail.htmll Zeptopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #2 Hocam fotoğrafı bana atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS N Nurettin5405 Hectopat Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 156 28 Haziran 2022 #3 @ismail.htmll ismail.htmll dedi: Hocam fotoğrafı bana atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Fotoğrafa tıkladığında sağ üstte indirme butonu var zaten. Fotoğrafın orjinali bende yok. Artı 0 Eksi
@ismail.htmll ismail.htmll dedi: Hocam fotoğrafı bana atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Fotoğrafa tıkladığında sağ üstte indirme butonu var zaten. Fotoğrafın orjinali bende yok.