5 561977 Decapat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 135 Çözümler 1 9 Ağustos 2022 #1 Biz arkadaşlarımla oyun yapıyoruz HTML'den APK'ya ama bir arkadaşım IPad'e geçti o yüzden o oyunlarımızı deneyemiyor ve ben Unity gibi uygulama kullanmak istemiyorum, şöyle bir şey olmasını istiyorum: Web site 2 APK Builder Pro 4.1 Sana yapayim diyorsanız benim HTML linkim; Sürprizbozan: Google Drive Civillim.html drive.google.com Bide Tek Bulduklarım Sürprizbozan: Tek Bulduklarım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2022
Biz arkadaşlarımla oyun yapıyoruz HTML'den APK'ya ama bir arkadaşım IPad'e geçti o yüzden o oyunlarımızı deneyemiyor ve ben Unity gibi uygulama kullanmak istemiyorum, şöyle bir şey olmasını istiyorum: Web site 2 APK Builder Pro 4.1 Sana yapayim diyorsanız benim HTML linkim; Sürprizbozan: Google Drive Civillim.html drive.google.com Bide Tek Bulduklarım Sürprizbozan: Tek Bulduklarım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et