HTML dosyasına klasör yolu gösterme

adana lima

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI B550M PRO-VDH ANAKART | MSI Mag A650BN 650W 80+ Bronze Power Supply | AMD Ryzen 5 5500 3,6 GHz 16 MB Cache AM4 İşlemci | MSI GeForce RTX 4060 Gaming X 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı | Corsair Cmg16gx4m2e3200c16 16gb (2x8gb) Ddr4 3200 Mhz C16 RAM |
Merhaba herkese, iyi akşamlar. Kısa bir sorum olacak. Mesela ben, A klasörünün içinde X dosyası var ama ben bu X dosyasını B klasörünün içine koymak istiyorum. Koyunca düm CSS'ler kayıyor. CSS yolunu da CSS'nin olduğu klasörü gösteriyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Demek istediğim klasörün içindeki bir xyz.html dosyasını başka bir klasöre koyunca xyz.html'deki tüm her şey kayıyor CSS yolunu belirtmeme rağmen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her sayfada head tagları içerisinde stil dosyalarını çağırmalısın. Stil dosyası ana dizinde ise

<head>
<link rel="stylesheet" href="stil.css">
</head>

X klasörü içerisinde ise

<head>
<link rel="stylesheet" href="/x/styles.css">
</head>

gibi yol belirtmelisin

Böyle yaptım ama yine yok tık yok.

Kodlarınızı gönderirseniz ve dosyalarınızın hangi klasörlerde olduğunu söylerseniz düzenleyeyim kodları.
Veya ulaşın, uzaktan destek vereyim.

Kodlarınızı gönderirseniz ve dosyalarınızın hangi klasörlerde olduğunu söylerseniz düzenleyeyim kodları.
Veya ulaşın, uzaktan destek vereyim.
Yardımcı olursan çok iyi olur ya okul için bitirme projem. Nereden ulaşayım neresi müsait burada oluyor mu?

Instagram üzerinden iletişime geçebiliriz mesaj attım size

Sorun çözüldü.

Farklı dosyadaki Index'e CSS çekmek:
<Link rel="stylesheet" href="../css/stil.css">

localhost/bir/iki/index.html

İki adlı klasördeki Index'e CSS çekmek için üstteki kodu kullanmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…