Jarvis0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 134 29 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar kodlarım aşağıdaki gibi. Hesaplama yapmak istiyorum. Fakat olmuyor. Yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2021
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 29 Mayıs 2021 #2 Fakat olmuyor derken? Aldığınız hatayı paylaşın. Düzenleme: JS'de, 2. satırda değişkenin ismini yanlış yazmışsın. Bir kontrol et. Artı 0 Eksi
Fakat olmuyor derken? Aldığınız hatayı paylaşın. Düzenleme: JS'de, 2. satırda değişkenin ismini yanlış yazmışsın. Bir kontrol et.
KS KS Jarvis0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 134 29 Mayıs 2021 #3 Furkan17TR dedi: Fakat olmuyor derken? Aldığınız hatayı paylaşın. Düzenleme: JS'de, 2. satırda değişkenin ismini yanlış yazmışsın. Bir kontrol et. Genişletmek için tıkla... Satırı düzelttim. Fakat şimdi de if ve else if bloğunu geçip else de tanımlamış oldugum hatayı veriyor. Sanırsam radiobuttonlarda bir hatam var. Artı 0 Eksi
Furkan17TR dedi: Fakat olmuyor derken? Aldığınız hatayı paylaşın. Düzenleme: JS'de, 2. satırda değişkenin ismini yanlış yazmışsın. Bir kontrol et. Genişletmek için tıkla... Satırı düzelttim. Fakat şimdi de if ve else if bloğunu geçip else de tanımlamış oldugum hatayı veriyor. Sanırsam radiobuttonlarda bir hatam var.