P Programming Language Hectopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.812 Makaleler 3 Çözümler 6 28 Mart 2020 #1 Sevgili dostlar, site açıldığında ortada çıkacak ve kapatılabilecek bir uyarı kutucuğu yapmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Sevgili dostlar, site açıldığında ortada çıkacak ve kapatılabilecek bir uyarı kutucuğu yapmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 28 Mart 2020 #2 Kullanıcı siteye her girdiğinde, yeniden yüklediğinde aynı uyarı defalarca çıkacak mı yoksa bir kere çıkıp, kapatınca kaybolacak mı?
Kullanıcı siteye her girdiğinde, yeniden yüklediğinde aynı uyarı defalarca çıkacak mı yoksa bir kere çıkıp, kapatınca kaybolacak mı?
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.263 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 29 Mart 2020 #3 ekin_a dedi: Sevgili dostlar, site açıldığında ortada çıkacak ve kapatılabilecek bir uyarı kutucuğu yapmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... How To Create an Alert Message Box
ekin_a dedi: Sevgili dostlar, site açıldığında ortada çıkacak ve kapatılabilecek bir uyarı kutucuğu yapmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... How To Create an Alert Message Box
P Programming Language Hectopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.812 Makaleler 3 Çözümler 6 29 Mart 2020 #4 [т]σятυє dedi: Kullanıcı siteye her girdiğinde, yeniden yüklediğinde aynı uyarı defalarca çıkacak mı yoksa bir kere çıkıp, kapatınca kaybolacak mı? Genişletmek için tıkla... Her girdiğinde çıkacak.
[т]σятυє dedi: Kullanıcı siteye her girdiğinde, yeniden yüklediğinde aynı uyarı defalarca çıkacak mı yoksa bir kere çıkıp, kapatınca kaybolacak mı? Genişletmek için tıkla... Her girdiğinde çıkacak.
Website Hectopat Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Webmaster 29 Mart 2020 #5 hastebin Şöyle birşey yaptım umarım işinize yarar.
E enjele Centipat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 8 19 Mayıs 2020 #6 Boodstrap da hazır modal alıp HTML sayfana koyarsın. Sonrasında ise JavaScript ile sayfa hazır olduğunda modal i aktif edersin. İlk aklıma bu geldi.
Boodstrap da hazır modal alıp HTML sayfana koyarsın. Sonrasında ise JavaScript ile sayfa hazır olduğunda modal i aktif edersin. İlk aklıma bu geldi.
codelab Centipat Katılım 16 Aralık 2019 Mesajlar 274 Çözümler 3 20 Mayıs 2020 #7 jquery ile örnek vereyim sana -> $( document ).ready(function() { $("#acilirkutu").hide(2000) }) <div id="acilirkutu" style="position:absolute;background-color:red;color:white;font-size:30px">Merhaba</div>
jquery ile örnek vereyim sana -> $( document ).ready(function() { $("#acilirkutu").hide(2000) }) <div id="acilirkutu" style="position:absolute;background-color:red;color:white;font-size:30px">Merhaba</div>