Anunswin Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 22 Mayıs 2021 #1 Bakın kodlar böyle HTML sitesine girince resim görünüyor. Resmi önceden koymuştum şimdi sildim halen duruyor. HTML:Panoya kopyala <!DOCTYPE html> <html> <head> <title>Coca Cola</title> </head> <body> </body> </html>
Bakın kodlar böyle HTML sitesine girince resim görünüyor. Resmi önceden koymuştum şimdi sildim halen duruyor. HTML:Panoya kopyala <!DOCTYPE html> <html> <head> <title>Coca Cola</title> </head> <body> </body> </html>
ctrlshift Kilopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 458 Makaleler 1 Çözümler 13 22 Mayıs 2021 #2 Sayfayı yeniledin mi? Bazen kapatıp açmak da işe yarayabilir.
Anunswin Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 22 Mayıs 2021 #3 ctrlshift dedi: Sayfayı yeniledin mi? Bazen kapatıp açmak da işe yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Evet öyle yaptım düzeldi ama hemen düzelmedi kodları tekrar Sublime'a attım bir baktım img silinmemiş duruyor sildim sonra düzeldi.
ctrlshift dedi: Sayfayı yeniledin mi? Bazen kapatıp açmak da işe yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Evet öyle yaptım düzeldi ama hemen düzelmedi kodları tekrar Sublime'a attım bir baktım img silinmemiş duruyor sildim sonra düzeldi.
ctrlshift Kilopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 458 Makaleler 1 Çözümler 13 22 Mayıs 2021 #4 Anunswin dedi: Evet öyle yaptım düzeldi ama hemen düzelmedi kodları tekrar Sublime'a attım bir baktım img silinmemiş duruyor sildim sonra düzeldi. Genişletmek için tıkla... Kaydetmeyi falan unutmuşsundur belki. Sık sık ctrl+s yapmaya elini alıştırmanı öneririm.
Anunswin dedi: Evet öyle yaptım düzeldi ama hemen düzelmedi kodları tekrar Sublime'a attım bir baktım img silinmemiş duruyor sildim sonra düzeldi. Genişletmek için tıkla... Kaydetmeyi falan unutmuşsundur belki. Sık sık ctrl+s yapmaya elini alıştırmanı öneririm.
Anunswin Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 22 Mayıs 2021 #5 ctrlshift dedi: Kaydetmeyi falan unutmuşsundur belki. Sık sık CTRL+s yapmaya elini alıştırmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Kayıt ettim elim alışkın buga girdi sanırım o yüzden oldu, yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim.
ctrlshift dedi: Kaydetmeyi falan unutmuşsundur belki. Sık sık CTRL+s yapmaya elini alıştırmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Kayıt ettim elim alışkın buga girdi sanırım o yüzden oldu, yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim.